Rodonyà

S'adjudiquen les obres de la nova piscina de Rodonyà, que obrirà l'estiu vinent

El projecte compta amb una inversió de 308.960,69 euros

Rodonyà ha aprovat l'adjudicació de les obres de construcció de la piscina municipal, que es preveu que entri en servei l'estiu del 2021. En total, els treballs suposen una inversió de 308.960,69 euros i compten amb una subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya per import de 159.004,25 euros.

L'empresa MIJ Gruas SA s'ocuparà de la construcció dels vasos de la piscina gran i la piscina de clapoteig, així com del condicionament de l'entorn, per un import de 210.338,43 euros. Voracys SL en farà les instal·lacions hidràuliques i el sistema de depuració, per un total de 98.622,26 eruos. S'estima que les obres tindran una durada de 6 mesos, de manera que es preveu que l'estiu vinent ja es pugui fer ús d'aquesta nova instal·lació.

El projecte de la piscina ha estat redactat per la Unitat d'Arquitectura Municipal de la Diputació de Tarragona, i inclou la construcció d'una piscina gran, de 12 metres de llargada per 9,17 d'amplada i una piscina de clapoteig per als més petits, de 9,17 metres de llargada i 4 d'amplada. Les dues piscines estaran envoltades d'uns 900 metres quadrats de zona de platja pavimentada i al recinte s'hi accedirà a través dels vestidors, construïts a finals del 2019.

Es potencia la zona esportiva municipal

Ambdues piscines es construiran a la zona esportiva del municipi i disposaran d'enllumenat interior. S'ha previst la col·locació d'un paviment de formigó porós antilliscant al seu voltant i els equips de depuració estaran situats a un espai de l'edifici dels vestidors, on ja es va reservar l'espai adequat per a la instal·lació d'aquesta maquinària.

Tant la piscina de clapoteig com la principal, comptaran amb rampes per facilitar l'ús d'aquest equipament a les persones amb mobilitat reduïda. Així, la piscina infantil serà accessible amb una rampa que abastarà tota l'amplada i que començarà en un dels laterals fins a la seva profunditat màxima. La piscina d'adults disposarà també d'una rampa d'una amplada de poc més d'un metre que començarà a la part fonda de la piscina.


Comentaris