Consell Comarcal de l'Alt Camp

El Consell Comarcal de l'Alt Camp impulsa un Pla de Reactivació Econòmica per a empreses i comerços

S'ha contractat l'empresa especialitzada Notus-asr, per un import de 12.402,50 euros

El Consell Comarcal de l'Alt Camp treballa en un pla de reactivació econòmica de la Covid-19, gràcies als ajuts atorgats pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Trabajo y Economía Social i el Fons Social Europeu. En aquest sentit, s'ha iniciat un treball conjunt amb els agents locals de la comarca per dissenyar, implantar i avaluar actuacions per millorar la qualitat de vida de les persones, en el que  Vallsgenera hi col·labora de forma estreta com entitat especialitzada en la promoció de l'ocupació.

El principal objectiu és identificar les actuacions necessàries per contenir l'impacte socioeconòmic de la pandèmia. També es pretén millorar la situació d'ocupabilitat així com la reactivació del comerç i els serveis de proximitat. Per això, es duran a terme tres accions concretes.

La primera serà la reactivació del comerç  i la seva transformació digital, ja que aquest sector ha estat un dels més castigats per la crisi i han vist reduïts els ingressos, Així, amb el canvi de tendència de la societat, s'ha detectat que es dona valor a la proximitat i a l'ús d'eines digitals.

La segona acció anirà enfocada a la reactivació social, i l'administració ha d'apostar per donar suport als col·lectius més vulnerables. En tercer lloc, el Consell Comarcal impulsa l'elaboració del Pla de Reactivació Econòmica, per tal d'elaborar un seguit d'accions per impulsar l'activitat empresarial i mantenir l'ocupació de la comarca. Per aquest objectiu, s'ha contractat l'empresa especialitzada Notus-asr, per un import de 12.402,50 euros.