Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Agents de la Policia Local de Valls ajuden a donar a llum a una dona en un portal

Tres agents ajuden a n茅ixer a una nena en un portal del centre de la vila | Tant la mare com el nad贸 es recuperen en perfecte estat al centre m猫dic Pius
La comissaria de la policia de Valls est脿 al costat del carrer on la dona s'ha posat de part | TarragonaDigital

 

 

La Policia Local de Valls va fer una actuaci贸 ben diferent de les que fan normalment, una actuaci贸 que de segur la recordaran durant molt de temps. El mat铆 de dimarts 16 de juliol, quan faltaven deu minuts per les set del mat铆 segons explica el mitj脿 elVallenc, una dona es va posar de part al portal de casa seva, molt a prop de la comissaria de policia vallenca. La mare de la dona, acompanyada dels seus nets, es va presentar a la comissaria per demanar ajuda urgentment, ja que la seva filla estava donant a llum al portal.

 

Una dona es posa de part al seu portal

Tres agents es van adre莽ar al portal on la mare estava donant a llum, al carrer de la Costa de l'Esgl茅sia just al costat de la comissaria on efectivament, el part estava en un estat molt avan莽at. Donat que ja era massa tard per anar a l'hospital i no hi havia altra soluci贸, els agents van assistir a la dona i la van ajudar fent que el nad贸 sort铆s sense complicacions. Fins i tot un dels agents va fer que el nad贸 plor茅s donant-li uns copets a l'esquena, ja que en un primer moment no ho feia.

 

Agents de la policia han ajudat en el part

Finalment, els agents van tapar al nad贸 amb una manta impermeable de la Policia Local de Valls mentre esperaven l'ambul脿ncia que pr猫viament havien avisat. El nad贸 i la seva mare finalment van ser traslladats al centre m猫dic Pius on es troben en perfecte estat de salut. Un acte que segurament els agents de la policia local de Valls i la fam铆lia de la noia que ha donat a llum recordaran tota la vida.

📍 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil les not铆cies de Tarragona. 脡s gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butllet铆 per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris
Gemma
Hero茂na la dona