EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

Preocupació al Pla de Santa Maria per l'apropament sospitós d'uns homes a uns nens

L'Ajuntament i els Mossos d'Esquadra estan al corrent dels fets i realitzaran actuacions perquè no tornin a passar els fets
Els fets van passar a l'aparcament del Pavelló Poliesportiu del Pla de Santa Maria | TarragonaDigital

 

Aquest passat dijous, 22 de novembre, va haver-hi un incident a davant del Pavelló Poliesportiu del Pla de Santa Maria, quan uns motoristes «van interpel·lar de forma impròpia», segons ha explicat el mateix consistori, a un grup de nens que jugaven en aquest lloc del municipi. Aquests fets van arribar a l'Ajuntament de la població, ja que els pares i les mares estaven preocupats perquè segons va explicar un dels nens que va parlar amb els homes, aquests els van demanar que pugessin a la seva moto. Davant d'aquesta situació, els Mossos d'Esquadra ja han anunciat que reforçaran la vigilància a la zona a prop i realitzaran una xerrada a l'Escola Sant Ramon per ensenyar als menors com actuar en cas que es repeteixi aquesta situació.

 

Uns homes s'apropen a uns nens amb intencions dubtoses a l'Alt Camp

Dues persones que anaven amb moto van parar davant del Pavelló Poliesportiu del Pla de Santa Maria aquest passat dijous, on hi havia uns nens assenguts en un mur a la zona d'aparcament. Segons explica una de les mares, els homes van preguntar als nens si aquests volien pujar a la seva moto, moment en què una dona que va veure l'escena va anar corrent fins a allí. Va ser llavors quan els motoristes van accelerar i van fugir ràpidament. Els nens es van espantar pels fets, però, afortunadament, l'incident no va anar a més.

 

Aquests succés ha corregut pels grups de Whatsapp dels pares i mares del municipi del Pla de Santa Maria, causant força preocupació entre la comunitat. De fet, la informació també ha arribat als pobles del voltant. En aquest sentit, l'Ajuntament del Pla de Santa Maria també està al corrent del succés i es va posar en contacte amb els Mossos d'Esquadra per notificar-lo. A més, aprofitant que s'estan duent a terme obres en aquesta zona, el consistori ja ha explicat que es reforçarà l'enllumenat al Pavelló, on habitualment hi ha nens jugant. Tanmateix, demanen que si algú veu una situació que li sembla de risc o impròpia, que faci fotografies o prengui nota de les matrícules dels vehicles implicats, per informar Mossos o Ajuntament.

 

Per aquest motiu, els responsables del cos, segons ha informat l'ajuntament del municipi de la Conca, han anunciat que reforçaran la vigilància a la zona i que contactaran amb l'Escola Sant Ramon per fer una xerrada informativa per a nens i nenes sobre com actuar en situacions de risc potencial, com el succeït aquest dia.