La 37a Nit de Premis de Valls al convent del Carme en imatges

Valls presenta les actes del 9è Simposi Casteller de Catalunya

L'acte tindrà lloc dijous 22 d'octubre a la sala d'actes del convent del Carme

Dijous dia 22 d'octubre, dins el programa de la Fira de Santa Úrsula de Valls, es presentaran les Actes del 9è Simposi Casteller de Catalunya amb el títol 'Tècnica folrada o neta i models periodístics', que recullen en un total de 130 pàgines les aportacions sobre les temàtiques del periodisme casteller i sobre la comparativa entre la dificultat entre els castells nets i els castells amb folre i manilles.

La presentació anirà a càrrec de Judit Benages, periodista castellera del setmanari 'El Tres de Vuit' de Vilafranca del Penedès i cooperadora de l'agència EFE. Per accedir a la presentació, cal realitzar la reserva gratuïta d'entrades online o bé presencialment a les taquilles centrals al Teatre Principal, obert al llarg d'aquesta setmana en horari especial de matí i tarda. En cas de disponibilitat d'entrades, també es podran disposar en l'accés del recinte a la plaça del Carme on també es prendran les dades dels nous assistents per garantir les mesures antiCovid.

Un mocador especial

Durant l'acte, que començarà a les 20.00 h i tindrà lloc a l'equipament cultural del convent del Carme, també es donarà a conèixer i distribuirà gratuïtament el mocador casteller realitzat per a aquest any tan especial. Hi figura el lema 'Les castelleres i castellers tornarem a les places' com a missatge d'esperança per superar la pandèmia de la Covid-19. Així mateix, els assistents també gaudiran de la reedició de les Actes del Primer Simposi organitzat per les Decennals de 2011, que ja estaven exhaurides. Aquest altre volum es titula 'L'univers casteller, avui'.


Comentaris