GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Som-hi Vila-rodona presenta l'única candidatura que optarà a l'alcaldia del municipi

L'actual alcalde, Ramon Maria Bricollé, encapçala la llista del partit sense oposició, ja que no hi ha cap més candidatura que es presenti al poble
Candidatura de Som-hi Vila-rodona per les eleccions municipals 2019 | Cedida

 

Som-hi Vila-rodona és l’única candidatura que es presenta aquest any en el municipi a les eleccions municipals. El grup municipal ha estat governant a l’Ajuntament els darrers quatre anys, amb Ramon Maria Bricollé al capdavant, que es torna a presentar liderant la llista electoral. CiU que es trobava a l’oposició del consistori, no ha volgut repetir en aquests comicis i, per tant, Bricollé tornarà a ser l’alcalde de Vila-rodona els propers quatre anys.

 

Fa uns dies es va presentar la candidatura a la Biblioteca Municipal, en un acte que va comptar amb una bona assistència de públic. Els veïns presents en la presentació van poder conèixer els membres de la nova llista i els principals eixos del programa electoral que estan dividits en quatre grans àrees: àrea transversal, àrea de serveis a les persones, àrea de projecció econòmica i àrea de serveis al territori.

 

Tot i això, molts dels integrants de la candidatura ja eren coneguts donat que ja formaven part de l’equip de treball, que es manté sòlid des de l’any 2011.

 

El lema per aquesta campanya electoral és ‘Nous reptes’. En aquest sentit, el cap de llista, Ramon Maria Bricollé, destaca la importància del vessant social del programa electoral. «Dedicarem una regidoria específica a aquest tema», ha assegurat.

 

Única candidatura a Vila-rodona

Som-hi Vila-rodona ja té l’alcaldia garantida, ja que no li ha sortit oposició en aquests comicis. Un fet que Bricollé no sap si és un fet positiu o no. «No sé si és bo o dolent que siguem l’única llista que es presenta», ha dit.

 

Presentació de la candidatura de Som-hi Vila-rodona a la Biblioteca del poble. | Cedida

 

«Potser m’hauria agradat que haguéssim estat mínim dues llistes per donar alternatives a tothom». Tot i això, l’avantatge que tindrà l’equip de govern és que «serem 9 regidors treballant». No obstant això, Bricollé ha destacat que durant els darrers quatre anys s’han sentit molt còmodes amb els quatre regidors de CiU a l’oposició «perquè ens han donat suport en tots els temes».

 

La nova escola, el nou vial i la depuradora

Pel que fa a projectes concrets que s’haurien de desencallar en els propers anys, destaca la necessitat de dotar al poble d’una nova escola. «La nostra obligació és lluitar per aquest equipament», ha afirmat el cap de llista.

 

En l’actualitat, els 130 alumnes de Vila-rodona fan les classes en barracons, a l’espera que es construeixi el nou centre. Fa més d’una dècada que s’espera que arribin les noves instal·lacions, però des del govern de la Generalitat, de moment, no han aclarit quan arribaran.

 

Un dels altres reptes serà l’adequació d’un vial a l’entrada del poble, un projecte amb el qual la Diputació de Tarragona ja s’ha compromès a treballar-hi.

 

Per últim, un dels projectes més esperats pel poble és la nova depuradora. En aquest cas, els tràmits ja han començat i sembla que pròximament serà una realitat.

 

També et pot interessar: