El premiat espectacle de dansa ‘A vore’, tanca la programació estable del Convent de les Arts d'Alcover

L'espectacle fusiona jotes, samplers i dansa contemporània. ‘A vore’ ha rebut el Premi Butaca 2018 al millor espectacle de dansa
L'espectacle serà diumenge dia 16 de desembre a les 19.00 hores. | Cedida

 

El Convent de les Arts d’Alcover tanca aquest diumenge la seva programació estable i ho fa de la millor manera possible. Un espectacle de luxe serà l’encarregat de posar el punt final a les actuacions de diverses disciplines escèniques que han tingut lloc durant aquest any al Convent de les Arts alcoverenc.

Serà diumenge 16 de desembre a les 19.00 hores amb ‘A vore' de Ramon Balagué, Sònia Gómez, Astrio, Pau Puig i Carme Balagué. Aquest espectacle va rebre a finals de novembre el Premi Butaca 2018 al millor espectacle de dansa, un guardó designat pel públic a través de les seves votacions.

‘A vore’ és un espectacle sobre la cultura popular de les Terres de l’Ebre

‘A vore' és un projecte de mestissatge temporal sobre la cultura popular de les Terres de l’Ebre. És una recerca musical i de dansa que treballa a partir del document i l’expressivitat tradicional, els ritmes, les danses, les paraules de les comarques del Baix Ebre-Montsià i Baix Maestrat i les fa dialogar amb la música d’Astrio i la dansa performativa.

Fruit d’aquest mestissatge, ‘A vore’ fusiona jotes, jazz i dansa contemporània en un mateix espai. En aquest espectacle es fa palesa la possible convivència de la música i la dansa tradicional amb la dansa i la música contemporànies.

Trepitjaran l'escenari artistes com el realitzador audiovisual i cantador de jotes Ramon Balagué, la ballarina, ‘performer’ i coreògrafa Sònia Gómez, el dolçainer Pau Puig, la balladora de jotes i fandangos Carme Balagué i el grup de funk, nujazz (jazz electrònic improvitzat) i rock Astrio, format per Santi Serratosa, Arecio Smith i Santi Careta.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici del concert. El preu és de 12 euros en l’entrada general i de 9 euros si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L'espectacle forma part dels abonaments Teatre i General.

 

"Batet confirma el projecte de connexió de Fontscaldes a la xarxa d'aigua de Valls" "Els alumnes de Valls intercanvien 526 objectes al Mercat del RECanvi"