Rosa Maria Ibarra, alcaldalbe del PSC de Valls amb alguns membres de la llista electoral de cara a les eleccions municipals.

El PSC de Valls manté els tres regidors actuals al capdavant de la llista electoral i incorpora històrics del partit

S'incorpora també com a número 4 el primer secretari de les JSC Valls-Alt Camp, Albert Soriano, i tanca la llista l'històric Jordi Armengol

El PSC de Valls ha donat a conèixer els trets bàsics de la seva candidatura de cara a les eleccions municipals. A part de l’alcaldable, que ja es va fer públic que serà Rosa Maria Ibarra, els socialistes han explicat com estarà configurada aquesta candidatura. Per una banda,  el PSC vallenc manté en les primeres posicions als actuals regidors que té amb representació a l’Ajuntament. Així doncs, Juan Martínez ocupa el número 2 a la llista i Asunción Fernández el número 3.

Com a novetat, s’incorpora Albert Soriano en el número 4.  Soriano és l’actual primer secretari de les JSC a Valls-Alt Camp. La candidatura la tanca un històric del partit, Jordi Armengol, a qui se li ha volgut reconèixer la seva a tasca a l’Ajuntament de Valls quan hi era fa dues dècades.

La presentació oficial de tots els noms de la candidatura socialista de Valls  es farà el 8 d’abril al Convent del Carme amb la presència de Miquel Iceta,  però ja han avançat que el tram final de la llista guarda altres noms històrics del partit a banda d’Armengol. «Per l’agrupació era important donar un reconeixement a aquestes persones per la seva trajectòria», ha dit Rosa Maria Ibarra.

Com a contrapunt, els socialistes també han incorporat força cares joves a la seva llista «per conjugar joventut i experiència».  La candidatura del PSC de Valls es va aprovar aquest dijous en assemblea.

Una part d’aquesta llista correspon a militants del PSC, però també n’hi ha que «són socialistes de convicció però no militen en el partit, però són importants per tal de no fer un projecte tancat  i obrir el PSC a la ciutat», ha aclarit Ibarra.

Entre aquests noms hi ha persones vinculades a diversos àmbits de la societat, des del món educatiu a l’empresa, «però amb sensibilitats diferents que aporten gran riquesa al projecte», ha explicat l’alcaldable socialista.

Llista paritària en format ‘cremallera’

La llista del PSC de Valls la conformen  10 dones i 11 homes. «És un projecte paritari», ha dit Ibarra, que combina els candidats en format ‘cremallera’, és a dir dona-home-dona-home. L’alcaldable del PSC de Valls, també ha posat de manifest que el seu projecte «no va en contra de ningú i és respectuós amb tothom».

‘El Valls que volem’, lema de la campanya

Sota el lema ‘El Valls que volem’, el PSC de Valls centrarà les seves propostes per la ciutat en «tenir un Valls amb més empenta, ara és una ciutat descuidada en temes com la seguretat».

La candidata socialista també ha manifestat que  Valls ha perdut l’empenta que tenia pel que fa a la capitalitat del Camp de Tarragona i «volem recuperar aquest paper clau», que segons Ibarra s’ha perdut, en part, perquè l’alcalde, Albert Batet «ha estat per altres coses».

També et pot interessar: