Es publiquen les bases pel concurs de disseny del cartell de la Firagost 2020 a Valls

El termini d’admissió de dissenys acaba el 20 de març i s’hauran de presentar a les oficines de la Cambra de Comerç de Valls

Ja s’han fet públiques les bases per tal de participar en el concurs de disseny del cartell de la pròxima edició de la Firagost a Valls. Així doncs, aquells que vulguin formar part d’aquest procediment, poden fer arribar les seves creacions a la Cambra de Comerç de Valls fins al divendres 20 de març a les 18.00 hores, on també es poden consultar les bases amb detall. 

El concurs està adreçat a persones majors de 16 anys, que poden participar tantes obres inèdites com desitgin. Els interessats han de presentar el disseny en mida DIN A2 sobre un suport de cartró ploma. És obligatori que hi figuri el nom de Firagost 2020 “66ª Fira-Exposició del Camp Català”, amb les dates de la celebració (Valls, 4 i 5 d’agost), on es destaquin les paraules importants, com el nom de la fira i el de la ciutat.

Premi de 600 euros al guanyador

El concurs finalitzarà amb l’entrega d’un únic premi al guanyador o guanyadora, dotat amb 600 euros. No obstant això, el jurat pot declarar el premi desert.

El guardó s’entregarà en el decurs de la 37a edició de la Nit de Premis de Valls, el dissabte 23 de maig de 2020.

"🏛El Museu de Valls exposa els dibuixos del seu fons artístic" "🔴 Fem Vallmoll es pronuncia sobre la prevaricació per part de l'alcalde Cusidó"