Recta final de la Festa Major d'Alcover amb activitats infantils, dansa i focs artificials

Al matí, activitats infantils; a la tarda, espectacles i actes solemnes; i a la nit el piromusical posarà el punt final a la Festa Major d'enguany
Imatge del Ball de Dames o Vells a la Festa Major d'Alcover d'aquest any. | Ajuntament Alcover

Avui dilluns 21 d’octubre finalitza la Festa Major d’Alcover, després d’uns intensos dies de celebració amb desenes d’activitats per a tota la família. La cultura popular, la música, les activitats infantils o els grans espectacles que ha acollit el Convent de les Arts han caracteritzat aquests darrers dies. Cal recordar que els actes festius va tenir algunes variacions el passat divendres amb motiu de la vaga general. 

És l’última oportunitat, doncs, per gaudir dels actes que encara s’han de celebrar. Cal destacar que el públic familiar i infantil mana aquest dilluns. Durant tot el matí els jocs gegants antics de fusta són els protagonistes a l’església Vella.

A la plaça Nova, el públic familiar pot gaudir fins a les 14.00 hores d’inflables i del taller de circ a càrrec de la Circoteca de Cia. Passabarret.

Més actes festius a la tarda

Els actes festius segueixen a la tarda, a l’església Vella, on podran veure ‘The Show’, de la companyia Albert Vinyes i sota la producció de la Circoteca de Passabarret.

Durant la tarda, el Convent de les Arts acull Arts en Moviment i l’església Vella serà l’escenari de l’espectacle de dansa ‘Nomadis’.

Per donar per finalitzada la Festa Major alcoverenca, es durà a terme l’espectacle piromusical de la pirotècnia Igual a la plaça Lluís Companys, on tindrà lloc la cloenda.  

Podeu consultar la programació de la Festa Major d’Alcover en aquest enllaç.

"‼ATENCIÓ: L'Ajuntament de Valls suspèn els primers actes de la Fira de Santa Úrsula" "🚋 ALERTA: Sabotatge a la circulació de trens a Valls"