Rodonyà

Rodonyà recuperarà la barraca de pedra seca de cal Jandó

Aquest element patrimonial és de titularitat municipal

En el marc de la Setmana de la Pedra Seca, l’Ajuntament de Rodonyà ha presentat el projecte de recuperació de la barraca de pedra seca de cal Jandó, com una iniciativa que té per finalitat promoure i incentivar la recuperació i difusió de l’entitat patrimonial de la pedra seca al municipi a través dels mitjans telemàtics municipals.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

En aquest sentit, s’ha volgut aprofitar el ressò d’aquest esdeveniment per presentar la proposta, que preveu endegar un programa per promoure i fomentar la conscienciació social vers la preservació i posada en valor d’aquests referents patrimonials.

Per aquest motiu, s’ha programat per al dissabte 28 de novembre una primera jornada per dur a terme els treballs preparatius del projecte de rehabilitació d’aquesta barraca de titularitat municipal. Amb aquest objectiu, els treballs previstos comportaran l’esbrossada i neteja de l’entorn així com la selecció i tria de pedres i terres, per tal de poder-ne fer la seva consolidació i condicionament.


Comentaris