Es remodela la zona poliesportiva d'Els Manantials d’Aiguamúrcia

Amb les obres, la piscina deixa der ser un perill pels usuaris. Dissabte s'inaugurarà amb un vermut i jocs d'aigua
Amb la remodelació, les instal·lacions estan completament modernitzades. | Cedida

 

Ja han finalitzat les obres de remodelació de la zona poliesportiva municipal de la Urbanització 'Els Manantials' d’Aiguamúrcia. La darrera fase ha estat el vas de la piscina. Els treballs s’han pogut dur a terme gràcies a una subvenció extraordinària de la Diputació de Tarragona, on s’han deixat les instal·lacions completament renovades. Amb aquestes obres, s'ha millorat molt la seguretat de la instal·lació. 

La lona que cobria la piscina va començar a perdre l’estiu passat i es va demanar una subvenció per tal de poder refer el vas. En treure la lona es va poder veure quin era el problema de l’estructura i els arquitectes responsables van haver d’adequar de nou el projecte inicial. En les obres s’ha actuat en el reforç de l’estructura i se li ha posat un nou revestiment de ‘gressitte’. A més, les instal·lacions poliesportives estaven molt degradades i en els darrers anys s’han anat reformant, de forma que aquest és el darrer pas en el condicionament.

 

Diverses actuacions a la piscina

Donada la degradació, en primer lloc es va actuar sobre el  ferm de la platja de la piscina ja, que aquest era molt perillós (hi havia trossos amb ciment, trossos amb paviment de pedra, desnivells, etc.) i durant els últims estius la zona era un perill, ja que molta gent havia patit caigudes amb lesions. També es va canviar la barana, ja que aquesta consistia en una malla de plàstic. Després es van renovar els vestidors i els lavabos, que no tenien llum i els inodors no estaven connectades a cap desaigua. També es va haver de renovar en una altra fase la depuradora que s’havia quedat antiquada, ja que es tractava de la primera depuradora que hi havia hagut i reforçar el quartet, ja que tenia el sostre apuntalat de feia anys.

 

Més seguretat per l’usuari

Ara, després d’aquesta darrera fase, les instal·lacions es troben en perfecte estat i la piscina ha deixat de ser un lloc perillós per als usuaris, per convertir-se en una instal·lació completament modernitzada. Paral·lelament a aquestes obres es va reformar la pista poliesportiva del costat i té ara un ferm de gran qualitat que durarà molts anys. Per poder celebrar la completa renovació de les instal·lacions aquest dissabte dia 14 de juliol, l’Ajuntament organitzarà un vermut i portarà jocs d’aigua a la piscina a les 12.00 hores. L’entrada serà gratuïta per a tothom durant tot el dia.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris