Rècord d'espectadors als Pastorets de Valls.

Els Pastorets de Valls i el Cap d'Any a l'Infern s'adapten als nous horaris marcats per la desescalada

Se suspèn la representació nocturna dels Pastorets del dia 2 de gener i avança d’horari a de les dues funcions dUn Cap d’Any a l’Infern

A causa de la situació de pandèmia actual, el Grup del Teatre Principal de Valls ha anunciat que queda anul·lada la sessió nocturna dels Pastorets prevista pel dia 2 de gener a les 21.00 h del vespre, ja que les restriccions horàries del toc de queda dificulten aquesta sessió. El servei de taquilles dels Teatres de Valls es posarà en contacte amb les persones que tenen entrades d’aquesta funció perquè puguin reubicar-se en qualsevol de les 6 sessions restants, que no pateixen alteracions.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Pel que fa a l’altre espectacle que el GTP presenta per Nadal, Un Cap d’Any a l’Infern, l'entitat ha decidit avançar l’hora de les dues funcions per tal de respectar el toc de queda i garantir el retorn a casa dels espectadors. D’aquesta manera, tant el dia 30 com el dia 31 de desembre, l’espectacle d’humor i musical començarà a les 20.00 h del vespre, en comptes de les 23.00 h, horari previst inicialment.

Malgrat la modificació horària, la funció mantindrà, tot i que fora de l’horari habitual, el ritual de Cap d’Any amb les tradicionals campanades i cotilló, que enguany es celebraran, de manera excepcional, com a prèvia. En aquest cas es preveu la finalització del cabaret cap a les 21.30 h, permetent que els assistents puguin fer el sopar de Cap d’Any a casa seva després d’haver vist l’espectacle. Les entrades adquirides seran vàlides pel nou horari.

Tots dos espectacles es realitzaran seguint les mesures de protecció per a una cultura segura, amb aforaments al 50%, seients alterns, registre d’espectadors, mascareta obligatòria, gel hidroalcohòlic i entrades i sortides esglaonades.


Comentaris