GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Roger Torrent ajorna la visita al Pla de Santa Maria

Segons ha informat ERC, «el president del Parlament ha d'atendre compromisos institucionals sobrevinguts»
Roger Torrent, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Actualització: divendres 25 de gener.

Segons ha informat ERC, l'acte polític que demà, dissabte 26 de gener, tenia previst fer Roger Torrent al Pla de Santa Maria s'ajorna «atès que ha d'atendre, com a president del Parlament de Catalunya, compromisos institucionals sobrevinguts que fan impossible la seva presència al Pla». ERC demana disculpes i s'emplaça a dur a terme l'acte anunciat en dates pròximes.

 

Actualització: dimecres 23 de gener.

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, participarà en un acte polític «obert a tothom» al Pla de Santa Maria dins la campanya ‘Fins que siguem lliures’ dissabte vinent, dia 26 de gener, a les 19.30 hores. La trobada amb els veïns i veïnes del municipi i de la comarca, que tindrà lloc a la sala parroquia, situada a la plaça de l’Església, comptarà també amb les intervencions de les dues diputades del Camp de Tarragona al Parlament de Catalunya, la reusenca Noemí Llauradó i la vallenca Raquel Sans.

 

ERC «té una voluntat permanent de diàleg directe amb la ciutadania

Josep Maria Pallàs, president comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Alt Camp, explica que el partit republicà «té una voluntat permanent de diàleg directe amb la ciutadania, i tots els seus responsables recorren el territori per escoltar les inquietuds i l’estat d’ànim del poble». En aquest sentit, Pallàs diu que la formació «és conscient de l’intens soroll mediàtic a què el poble català és sotmès. Aquest soroll mediàtic, farcit de mentides i intoxicacions té en l’independentisme en general i a ERC en particular un dels seus objectius centrals».

 

 

«Compromís irrenunciable de la gent d’Esquerra per la República Catalana de tots i totes»

El dirigent comarcal dels republicans creu que «els líders d’Esquerra que no pateixen exili o presó recorren les nostres viles i ciutats: per explicar la necessitat de construir la República Catalana i per donar compte dels passos que s’estan fent en aquest sentit». Per tant, segons informen els republicans, el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent va al Pla de Santa Maria «per donar compte del compromís irrenunciable de la gent d’Esquerra per la República Catalana de tots i totes».

 

També et pot interessar

  

– Junqueras descarta negociar els pressupostos «si es vulneren drets fonamentals»