Rodonyà

El Consell Comarcal de l'Alt Camp promou les visites guiades del paisatge agrícola i ecològic de la comarca

Del 15 de maig al 19 de juny, s’han programat les sis visites

El Consell Comarcal de l’Alt Camp, conjuntament amb el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, continuen la seva col·laboració per a donar a conèixer els productes agroalimentaris de la comarca i el paisatge on s’elaboren aquests productes.

En aquest sentit, després de l’èxit de les  visites guiades interpretatives fetes l’estiu del 2020 sota el paraigües Territori Cooperatiu, on es visitaven els municipis i les cooperatives encara actives a l’Alt Camp, ara les descobertes del paisatge se centraran en la producció ecològica.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Del 15 de maig al 19 de juny, s’han programat les sis visites següents.El dia 15, Vila-rodona, Les arrels del Camp, visita al Columbari romà i Celler Modernista, a les 10.30 h; el 22 de maig,  Bràfim ,Entre ametllers i oliveres menyes, visita als camps de Fruits del Gaià i Cal Garriga, a les 10.30 h; el dia 29 de maig, Bellavista, Agricultura eco en estat pur, visita als camps del Celler Dasca Vives a les 10.30 h; el 5 de juny, Vila-rodona, Fruiturisme entre cirerers, visita als camps de cirerers de l’Albert Miquel i l’obrador de Llèpol.cat, a les 10.30 h; el 13 de juny,  Montferri, Jujol i mel, visita al Santuari de Montserrat i l’obrador de Mel Entreflors, a les 10.30 h; i el dia 19  de juny, Rodonyà Patrimoni, tradició i vi, visita al Celler Estol Verd i Trull antic d'oli municipal, a les 10.30 h.

Totes les visites tenen un tast final. El seu cost és de 10 euros  els adults i 3 euros els infants entre 6 i 12 anys. Les reserves i el pagament, pel que fa a les visites a càrrec de Camins km0, a info@caminskm0.com o bé al 669 580 598, i la visita a càrrec d'Iber APT a través de contacte@iberapt.com o bé 659 111 081. Les visites són amb aforament limitat i complint totes les mesures de seguretat que marquen els protocols i les autoritats competents. En cas de més  restriccions  l'organització podrà anul·lar o modificar dates i horaris de visites.