Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Alcover celebrarà Sant Jordi amb presentacions de llibres, espectacles infantils, recitals i musicals

Una desena d’actes culturals i festius s’han organitzat al voltant de la festivitat de Sant Jordi
Els actes continuaran el dimarts 23 d’abril, el dia de la festivitat de Sant Jordi. La plaça Nova sera el punt central. | Cedida

 

El 12 d’abril Alcover va donar el tret de sortida a la programació de Sant Jordi amb la presentació del llibre 'Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures' de l’autor Sergi Sol. 

 

Els actes continuaran el dimarts 23 d’abril, dia central de la festivitat. La plaça Nova i els carrers de la vila s’ompliran, durant tota la jornada, de les tradicionals parades de llibres i de roses. A la tarda, a partir de les 16.30 h, el gegant Pere Voltor anirà a recollir els infants a la sortida de l’escola per acompanyar-los en cercavila, fins la plaça Nova, per gaudir d’un berenar. A les 17.00 h, Ca Cosme acollirà l’acte cultural del col·lectiu de Dones amb la lectura de fragments del llibre Cròniques de la veritat oculta de Pere Calders, i de l’esquetx teatral i actuació de la Coral Estela.

 

A les 17.30 h, la plaça Nova serà l’escenari de l’actuació musical a càrrec de Premium Actors i l’Escola d’Arts Escèniques. Mitja hora més tard, a les 18.00 h, s’ha organitzat l’espectacle per a tots els públics Bastian, adaptació de la llegenda de Sant Jordi. A les 19.00 h, es durà a terme un recital de música catalana amb la soprano Miracle Seguí. I finalment, a les 20.00 h, per cloure els actes centrals de la festivitat de Sant Jordi, els Xiquets d’Alcover faran la seva actuació castellera.

 

Diumenge 28 d’abril, i per posar punt final al Sant Jordi 2019 alcoverenc, es farà l’entrega de premis del concurs de Sant Jordi de la Biblioteca Municipal a les 12.00 h. 

 

Potser també t'interessa:

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris