Telèfon mòbil

El Pont d'Armentera acumula més de 10 dies sense cobertura de telefonia mòbil

L'Ajuntament denuncia que la companyia Movistar ofereix un servei del tot deficient i irregular

El Pont d’Armentera acumula més de 10 dies sense servei de Movistar.  Des del temporal del passat 22 de gener i fins al cap de setmana passat, aquest municipi de l’Alt Camp ha patit greus problemes de cobertura de telefonia mòbil, fins al punt que molts veïns que tenen contractada aquesta companyia s’han quedat incomunicats.

Segons l’empresa, es tracta d’una avaria que ja s’ha resolt. Ara bé, fonts municipals afirmen que a dia d’avui encara es pateixen molts problemes en el servei, «i que per a res s’ha tornat a la normalitat, ja que la cobertura va i bé d'una forma irregular».

Alhora, l’alcaldessa pontarrina, en declaracions a TarragonaDigital assegura que l’equip de govern ha fet arribar queixes reiterades sobre la problemàtica, ja que  una situació així, en ple segle XXI, és del tot inacceptable. En aquest sentit, exposa «que si els veïns hi estan disposats, farem una reclamació conjunta a través del Consell Comarcal i l’Oficina del Consumidor». A més, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament  s’anima a comprovar quins veïns són els que realment tenen problemes amb la cobertura, per tal de tindre dades objectives a l’hora de fer la reclamació.

La fibra òptica no ha resolt el problema

L’any passat, Movistar va implementar el servei de fibra òptica a tot el poble, però el problema és causat per les deficiències que existeixen en la cobertura mòbil dels aparells. A causa de la problemàtica,  l'Ajuntament ha donat de baixa el servei de Movistar en les diferents dependències municipals  i s’ha contractat una altra companyia que ofereix més garanties en la qualitat telemàtica.