GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Valls suspèn els primers actes de la Fira de Santa Úrsula

El consistori posa en relleu que des dels últims dies manté contactes amb els representants de les entitats per acordar quin ha de ser el caràcter reivindicatiu de l'esdeveniment
Les millors imatges de la Diada de Santa Úrsula 2018 a Valls | Laia

 

A causa del context i de la situació greu que viu aquests dies Catalunya, i com a mostra de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra dirigents socials i polítics catalans, l'Ajuntament de Valls ha decidit anul·lar els actes de la Fira de Santa previstos per avui dilluns 21 d'octubre.

 

 

En concret, el consistori suspèn la recepció a les dones vallenques que es diuen Úrsula que s'havia de celebrar avui al vespre. De la mateixa manera, queda suspès l'acte públic del sorteig per gaudir de les diades castelleres des dels balcons de l'Ajuntament que s'havia de celebrar avui just després de la recepció a les Úrsules. Aquest sorteig es reprogamarà en temps i format més endavant.

 

Per altra banda, l'Ajuntament vallenc posa en relleu que des dels últims dies manté contactes amb els representants de les entitats que participen en l'organització de la Fira per acordar de manera conjunta quin ha de ser el caràcter reivindicatiu que ha de tenir Santa Úrsula arran dels darrers esdeveniments al país.

 

Potser també t'interessa:

Programa d'actes de la Fira de Santa Úrsula 2019 de Valls