Les millors imatges de la Gran Festa de la Calçotada de Valls 2020!

Valls inicia la temporada de calçots i manté la Gran Festa de la Calçotada al gener

Els productors auguren que serà una temporada amb calçots excel·lents, tant en quantitat, qualitat i sanitat

El primers calçots tendres de la temporada de calçotades ja són als restaurants i botigues de Valls i l’Alt Camp. D’aquesta manera s’obre la temporada de calçotades, que es perllongarà fins al mes d’abril del 2021, i els productors auguren que serà una temporada amb calçots excel·lents, tant en quantitat, qualitat i sanitat. En aquest sentit, els conreus ja presenten un aspecte molt atractiu de calçots que aniran venint en diverses remeses, segons les dates en què van ser plantats.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La Gran Festa de la Calçotada, el 31 de gener

A més, malgrat la pandèmia, Valls no renuncia a l'esdeveniment més multitudinari de l'any i l’últim diumenge del mes de gener, el dia 31, se celebrarà la Gran Festa de la Calçotada. Segons la Cambra de Comerç local, la IGP Calçot de Valls, que acull una cinquantena de productors de calçots de quatre comarques, aquesta temporada preveu collir uns 18 milions de calçots.

Pel que fa a la resta de productors no inscrits a la IGP Calçot de Valls, poden recollir més de 60 milions de calçots, encara que no estan enregistrats. En total més de 80 milions de calçots, una producció important per la temporada que comença.


Comentaris