Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

FOTOS

Miseric貌rdia 2019: la Trobada de Gegants i Masclet a Reus, en imatges

Torna el cicle 'Parlem contemporani?' al Convent de les Arts d'Alcover

Aquesta ser脿 la tercera edici贸 del cicle art铆stic que tindr脿 lloc aquest dissabte, 14 de setembre
Convent de les Arts d'Alcover. | Isma Llanes

 

El Convent de les Arts d鈥Alcover tornar脿 a acollir el cicle d鈥檃rts visuals 鈥楶arlem Contemporani?鈥 en la que ser脿 la seva tercera edici贸. Tindr脿 lloc aquest dissabte dia 14 de setembre amb una sessi贸 inaugural que versar脿 sobre el temps, el material, la ind煤stria, la cultura, la pol铆tica...

 

Despr茅s de la bona rebuda dels dos primers cicles, amb aquesta tercera convocat貌ria el Convent pret茅n mantenir les portes obertes als artistes visuals de disciplines i indisciplines diverses, per establir unes coordenades de trobada, de refer猫ncia, amb vocaci贸 de llarg recorregut.

 

El projecte, engendrat i curat per l'arquitecte i artista transdisciplinari Aleix Antillach, camina en paral路lel al creixement del Convent com a equipament referent al Camp de Tarragona en l鈥櫭爉bit de les resid猫ncies i espectacles d'Arts esc猫niques i musicals.

 

Aquest cicle aprofita els espais del Convent que es troben inacabats per a mostrar i produir obres de l鈥櫭爉bit de l鈥檃rquitectura ef铆mera, les instal路lacions, el videoart i la performance.

 

Amb aquesta nova edici贸 es pret茅n seguir donant vida a aquests espais, descobrir-ne de nous i descobrir creadors i creacions.

 

La tercera edici贸 de 鈥楶arlem Contemporani?鈥

En aquesta convocat貌ria s鈥檈scolliran les propostes que, peri貌dicament i durant un semestre, s鈥檃niran presentant en sessions de cr铆tica i debat. La sessi贸 inaugural de 鈥楶arlem Contemporani?鈥 tindr脿 lloc el dissabte 14 de setembre a les 11.30 hores i, com totes, ser脿 gratu茂ta.

 

Engegar脿 motors l鈥檃rtista Robert Pous amb les seves 鈥楳orfologies del temps鈥 i Eva Evitzkaya amb 鈥楾EMPSSSsss...鈥. Per altra banda, el Museu de Valls cedeix 鈥楪old 20鈥 d鈥橝inara Elgoibar. Al claustre del Convent, la casa convida a 鈥楶anem? et Circenses鈥.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris