Torna el cicle 'Parlem contemporani?' al Convent de les Arts d'Alcover

Aquesta serà la tercera edició del cicle artístic que tindrà lloc aquest dissabte, 14 de setembre

El Convent de les Arts d’Alcover tornarà a acollir el cicle d’arts visuals ‘Parlem Contemporani?’ en la que serà la seva tercera edició. Tindrà lloc aquest dissabte dia 14 de setembre amb una sessió inaugural que versarà sobre el temps, el material, la indústria, la cultura, la política...

Després de la bona rebuda dels dos primers cicles, amb aquesta tercera convocatòria el Convent pretén mantenir les portes obertes als artistes visuals de disciplines i indisciplines diverses, per establir unes coordenades de trobada, de referència, amb vocació de llarg recorregut.

El projecte, engendrat i curat per l'arquitecte i artista transdisciplinari Aleix Antillach, camina en paral·lel al creixement del Convent com a equipament referent al Camp de Tarragona en l’àmbit de les residències i espectacles d'Arts escèniques i musicals.

Aquest cicle aprofita els espais del Convent que es troben inacabats per a mostrar i produir obres de l’àmbit de l’arquitectura efímera, les instal·lacions, el videoart i la performance.

Amb aquesta nova edició es pretén seguir donant vida a aquests espais, descobrir-ne de nous i descobrir creadors i creacions.

La tercera edició de ‘Parlem Contemporani?’

En aquesta convocatòria s’escolliran les propostes que, periòdicament i durant un semestre, s’aniran presentant en sessions de crítica i debat. La sessió inaugural de ‘Parlem Contemporani?’ tindrà lloc el dissabte 14 de setembre a les 11.30 hores i, com totes, serà gratuïta.

Engegarà motors l’artista Robert Pous amb les seves ‘Morfologies del temps’ i Eva Evitzkaya amb ‘TEMPSSSsss...’. Per altra banda, el Museu de Valls cedeix ‘Gold 20’ d’Ainara Elgoibar. Al claustre del Convent, la casa convida a ‘Panem? et Circenses’.


Comentaris