El Convent de les Arts d'Alcover espera la tornada del cicle cultural amb els locals All Covers

Els alcoverencs tocaran per primera vegada en aquest escenari, a casa, i amb una proposta acústica diferent i íntima

Aquest divendres 10 de juliol torna l'activitat al Convent de les Arts en el marc del cicle Cultura Alcover Estiu, organitzat per la regidoria de Turisme. Serà, en aquest cas, amb el concert en acústic del grup local de versions All Covers, a les deu de la nit. Els músics alcoverencs, que van fundar el conjunt el 2013, han recorregut un gran nombre de festes majors de gran part del territori català, i l'any 2018 van ser els pregoners de la Festa Major d'Alcover.

El tercer dels vuit actes del cicle, una proposta diferent, íntima i especial

Aquesta cita serà la tercera del total de vuit amb què comptarà el certamen. Abans del concert acústic dels All Covers, una proposta diferent, íntima i especial, ja es va celebrar la nit del Liceu a la Fresca, amb la projecció de 'Carmen', de Bizet, i el 25 de juny es va projectar la pel·lícula de producció valenciana 'La innocència'. Ara, doncs, arriba aquest concert tan especial, pel qual es poden adquirir entrades anticipades a la pàgina del Convent de les Arts o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme. El preu general serà de cinc euros i de tres per als socis del Convent.

Aquesta vegada, els All Covers portaran un format acústic nou | All Covers

 

Després d'aquests mesos d'incertesa, els All Covers tornen a la palestra amb Albert Pallisa a la bateria i veus, Oriol Feliu al baix i veus, Xavi Paris a la guitarra i veus i Gaspar Girona a la guitarra i veu. I ho fan d'una manera molt particular; a casa, per primer cop al Convent de les Arts i en format acústic. En les versions del seu repertori hi podrem trobar un repàs als clàssics de sempre, des dels anys seixanta amb els Beatles, passant per la 'Movida madrilenya' dels anys vuitanta, fins als més actuals, amb temes de La Raiz, Oques Grasses o Buhos, passant també pels habituals del rock català, com Els Pets, Lax'n'Busto, Sopa de Cabra o Sau.

"Ja hi ha data: La Biblioteca de Valls recupera les sales d'estudi" "Gran notícia: La cova del Faiet de Rodonyà serà visitable"