GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Finalitzen els treballs de la proposta guanyadora dels pressupostos participatius d'Alcover

Aquesta setmana ha entrat en funcionament la nova zona pels aficionats del Camp d'Esports Kiko Casilla
Les obres d'adequació de l'entorn del camp també han permès la creació de dos nous accessos | Cedida

 

Un any després de realitzar els primers pressupostos participatius a l'Ajuntament d'Alcover l'any 2018, s'han finalitzat els treballs de construcció de la proposta guanyadora. En aquest sentit ha entrat en funcionament la nova zona pels aficionats del Camp d'Esports Kiko Casilla. Aquests consten de serveis, també adaptats per a persones amb discapacitat, un bar més pròxim a la grada dels espectadors i una zona porxada per a poder gaudir del futbol amb les millors condicions, i d'un magatzem per guardar el material de les instal·lacions.

 

Les obres d'adequació de l'entorn del camp també han permès la creació de dos nous accessos: un pels espectadors i l'altre pels a jugadors, tècnics i arbitres; una directriu que marca la Federació Catalana de Futbol al club per motius de seguretat. Per altra banda, la zona dels nous serveis contempla wifi lliure pels usuaris. Els treballs han permès que l'antic bar del Camp de Futbol quedi en desús, i per tant, en aquest espai s'hi ubica, actualment, les oficines del Club.

 

Es posa en marxa la votació dels pressupostos participatius d'enguany

Enguany, els alcoverencs han exposat i proposat en què destinarien 18.000 euros del pressupost municipal, 3.000 euros més que en la darrera partida, per executar projectes de millora i manteniment de l'espai públic. D’aquestes idees han sorgit un total 20 propostes de les quals, 16 han estat admeses segons els criteris de les bases establertes.

 

Un cop escollides les setze propostes acceptades, i segons el calendari establert, s'obre ara el període de votació entre la ciutadania. De fet, el temps de votació va començar el passat divendres i s’allargarà fins al 28 de junt d’aquest any. Com a novetat, el període de votació s'allargarà dues setmanes.

 

Potser també t'interessa: