Arriba l'Úrsula Beer Fest, la primera Fira de Cervesa i Salsitxes Artesanes de Valls

Serà el 18 i 19 d'octubre, en el marc de les activitats prèvies de Santa Úrsula, i hi participaran 8 productors de cervesa artesana del territori, 4 cansaladeries i 2 forns de la ciutat
La proposta ha estat presentada al Portal Nou, espai que acollirà la nova fira | Albert Oliva

 

L'Úrsula Beer Fest obrirà els actes de la Fira de Santa Úrsula el cap de setmana del 18 i 19 d'octubre a la plaça del Portal Nou, amb un esdeveniment que gira entorn la cultura de la cervesa artesana, la gastronomia i la música folk. Vuit productors de cervesa del territori muntaran els seus estands de cervesa artesana, i els visitants podran acompanyar-la amb salsitxes casolanes elaborades per quatre cansaladeries de Valls, música i activitats paral·leles.

 

Consulta aquí el programa d'actes de la Fira de Santa Úrsula 2019 de Valls!

 

Els productors cervesers que participen en aquesta primera edició són: Les Clandestines (Montferri), l'Ona (Vila-seca), la Kesse (Tarragona), Ebrewine (Horta de Sant Joan), Redhop (Salomó), Reptilian (El Vendrell), La Castellera (Vilafranca del Penedès) i La Vallenca (Valls). Les cansaladeries vallenques Bonet, Queralt, Pons i Batalla elaboraran quatre varietats de salsitxes que es degustaran amb dos tipus de pa -llonguet i pa de Viena- dels forns Pié i La Barcelonesa. El Restaurant Portal 22, sota el paraigua de l'Associació de Restauradors, cuinarà les diferents especialitats d'entrepans. A més, des del 18 d'octubre i fins a l'1 de novembre, les cansaladeries oferiran les seves especialitats als seus establiments.

 

Els visitants trobaran a l'estand de l'organització els gots de vidre a 1,5 euros per degustar les diferents cerveses, a més de bosses i samarretes de marxandatge. Les consumicions s'abonaran en cada estand dels diferents productors al preu de 2 euros. A l'estand de l'Associació de Restauradors hi haurà entrepans amb productes del territori.

 

Dissabte, a les 12.00 h i a les 19.00 h, es faran dos tasts comentats de cervesa a càrrec d'un especialista en aquesta beguda fermentada. Per participar-hi, caldrà inscriure's a l'estand de l'organització durant els dies de la mostra. L'Úrsula Beer Fest es nodrirà, a més, d'un programa musical per esdevenir una bona proposta d'oci per a tots els públics, amb l'actuació dels grups The Mckensy´s Clan Band, que no deixaran ningú indiferent amb el seu espectacle itinerant de folk escocès i els Slainté, que portaran el seu folk d'arrel irlandesa dissabte a la nit.

Diverses cansaladeries vallenques han elaborat salsitxes especials per a la fira | Albert Oliva

 

Programa d'actes de l'Úrsula Beer Fest 2019

 

DIVENDRES 18 D'OCTUBRE

18.00 h i fins a les 00.00 h, obertura de la Fira.

19.30 h i fins a les 22.00 h, actuació musical itinerant amb Mc Kensy's, folk escocès de carrer

 

DISSABTE 19 D'OCTUBRE

12.00 i fins a les 00.00 h, obertura de la Fira.

12.00 h, tast comentat de cerveses, al Portal Nou. Imprescindible portar el got de la Fira. Aforament limitat. Per inscriure's, a l'estand de l'organització el mateixos dies de la fira.

13.00 h, ambientació musical amb Dj Àlex Murmur.

18.00 h, ambientació musical amb Dj Àlex Murmur.

19.00 h, tast comentat de cerveses, al Portal Nou. Imprescindible portar el got de la Fira. Aforament limitat. Inscripcions a l'estand de l'organització durant els dies de la fira.

21.30 h a 23.30 h, actuació musical amb Slainté, folk irlandès.