gtp-valls

Bon ritme de venda d'entrades per a les propostes de la nit de Cap d'Any a Valls

Les entrades anticipades de la revetlla són a 3 euros i estan disponibles on line a Eventbrite. A la porta valdran 2 euros més

El nou any a Valls començarà amb  el concert revetlla de versions al Pavelló Xavi Tondo, al Centre Esportiu Municipal el Fornàs, que oferirà música i festa fins a la matinada. Els grups La Banda del Coche Rojo i Tapeo Sound System seran els encarregats d'omplir de sons la revetlla al pavelló del passeig Josep Tarradellas, al Fornàs, a partir de la 1.00 h de la nit de l'1 de gener i durant tota la matinada.

Els preus seran de nou testimonials, per regular l'aforament del recinte: 3 euros l'entrada anticipada i 5 euros la mateixa nit. Les entrades estan a la venda a les taquilles del Teatre Principal i al portal de venda on line Eventbrite.

Més de 150 entrades venudes per a l'espectacle al Principal

Per altra banda, el Teatre Principal acollirà la proposta Un Cap d'Any a l'Infern, a càrrec del Grup del Teatre Principal. L'espectacle, que a hores d'ara compta amb més de 150 venudes, és un cabaret-espectacle de varietats, començarà a les 23.00 h i s'allargarà fins a la mitjanit,  quan tindran lloc les tradicionals campanades, seguides dels darrers compassos del muntatge.

Durant la funció, l'escenari del Principal s'omplirà de números musicals, d'humor i de cabaret, en un espectacle especial que tindrà lloc al fons de l'infern.  Les entrades, al preu de 25 euros, inclouen el cotilló i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Principal en el seu horari habitual i a través d'Eventbrite.