GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

‘Veu de dona’ i gala de màgia solidària, aquest cap de setmana al Teatre Principal de Valls

La vallenca Laia Pujol aixeca el teló divendres i la gala familiar de màgia conduïda pel vallmollenc Sebastien Detise porta els trucs més solidaris dissabte
Imatge promocional de l'obra 'Veu de dona' | Cedida

 

Aquest cap de setmana el Teatre Principal de Valls comptarà amb una doble programació integrada per la companyia Les Fugitives i el seu espectacle ‘Veu de dona’, divendres al vespre, i la Gala de Màgia Solidària dissabte a la tarda. Ambdós espectacles compten amb el segell Territori Creatiu Vallenc, amb què l'Ajuntament de Valls integra espectacles amb artistes professionals de la ciutat o de la comarca en la temporada estable. En aquest cas seran la vallenca Laia Pujol i el vallmollenc Sebastian Detise qui participen en un i l'altre muntatge.

 

La companyia Les Fugitives presentarà ‘Veu de dona’ divendres 15 de març a les 21.00 hores al Teatre Principal. El muntatge està integrat en els actes que enguany han girat al voltant de la reivindicació feminista, programació en què els Teatres de Valls han aportat ‘El Llibertí’ i la sessió d'aquest divendres.

 

Abans de l’espectacle, visita guiada

Com a prèvia a l'espectacle, dins la línia de l'Escola de l'Espectador dels Teatres de Valls, s'ha programat una visita guiada a l'exposició «Valls i teatre en femení a mitjans del segle XX», al vestíbul del Teatre Principal, amb accés gratuït, a les 20.00 hores, just abans de la representació. La comissària de la mostra, la també vallenca Aïda Sánchez, explicarà els detalls del treball i de les mateixes imatges fotogràfiques que la configuren.

 

Dissabte, màgia solidària

L'endemà, dissabte 16 de març, a les 18 h, al mateix Teatre Principal, els mags Sebastien Detise, Dario Proximity, Mag Albert i Toni de las Heras protagonitzen la Gala de màgia solidària, en la qual el públic veurà un espectacle variat i representatiu de la millor màgia actual mentre col·labora amb un projecte solidari. L'espectacle amb caire absolutament familiar, està recomanat per a nenes i nens des dels 4 anys.

 

Imatge promocional de l'espectacle de màgia solidària | Cedida

 

Dins aquest esperit solidari, els mags han volgut que persones que difícilment es podrien apropar al teatre, també gaudeixin de l'activitat. Per això, aquest dijous 14 de març a les 11.00 hores a la Residència Alt Camp i a les 17.30 hores al Centre Obert, la gala de màgia arribarà al públic que d'altra banda no podria accedir-hi.

 

Pel que fa a l’espectacle de dissabte també comptarà amb la prèvia de l'activitat ‘El racó dels petits inquiets’, dins l'Escola de l'Espectador. A partir de les 17.30 hores al vestíbul del Teatre Principal, es podran llegir contes en una proposta per als més petits de la casa.