El Museu d'Alcover oferirà visites guiades gratuïtes aquest 8 de desembre

També es podrà gaudir d’un tast de cervesa artesanal i d’activitats per als més petits
En finalitzar la visita s'oferirà un tast de cervesa artesanal. | Cedida

 

Aquest pont de desembre el Museu d’Alcover proposa activitats per a tota la família. El dissabte 8 de desembre es duran a terme dues visites guiades gratuïtes obertes a tothom. Les sessions seran a les 11.00 i les 12.00 hores.

Per una banda, la primera sessió de l’activitat està destinada al públic familiar on grans i petits podran gaudir plegats del patrimoni paleontològic que té Alcover a través del Museu. L’aventura comença quan el públic s'endinsa en un antic mar tropical i el conte ‘El Peix Pedra’ descobreix l’enigmàtic món dels fòssils marins del Triàsic descoberts a Alcover-Mont-ral.

Una rèplica del Peix Pedra per pintar

Els petits es podran endur un record d’aquesta experiència tot fent una rèplica amb guix del fòssil més gran de l’exposició que podran prendre a casa i pintar. La visita en família també inclou la passejada interactiva per l’altra exposició del museu, 'Ca Batistó, modernitat burgesa'. Els més grans podran gaudir d’un tast de cervesa artesanal La Rosita. Per poder fer aquesta activitat no cal concertació prèvia, però l’aforament és limitat. La durada total és de 45 minuts.

A les 12.00 hores, el Museu proposa una activitat per un públic més adult, tot visitant les dues interessants exposicions que acull la casa noble de Ca Batistó. A la segona planta hi descobriran un món a través de la col·lecció de  fòssils marins descoberts entorn de les Muntanyes de Prades quan encara no s’havien format i ho inundava tot un antic mar tropical.

Mentre que a la planta noble del primer pis els visitants podran veure l’interessant relat sobre la vida burgesa d’una família benestant en el trànsit del segle XIX al XX. Per finalitzar s'oferirà un tast de cervesa artesanal La Rosita. Cal presentar-se a la recepció del museu deu minuts abans de la visita. En aquest ca, la durada també és de 45 minuts, aproximadament.

"ATENCIÓ: Un conductor begut atropella un nen de 4 anys a prop d'una escola de Valls" "Els Pastorets de Valls arriben plens de novetats"