ÚLTIMA HORA

Troben el cos d'un home mort a la platja de la Móra de Tarragona

Albert, el petit cuiner de Castellvell, fa esclatar les xarxes amb la seva aparició a ‘Masterchef 8’

Internet fa broma perquè no va parar de tastar els plats
L'Albert, de Masterchef Júnior, va participar a 'Masterchef 8' | RTVE

Els concursants de ‘Masterchef 8’ van tenir el plaer de comptar amb dos ajudants ben especials durant el programa d’aquest dilluns, 1 de juny. Es tracta de l’Albert i la Vega, concursants de l’edició infantil del programa, ‘Masterchef Júnior 7’. Els dos nens van participar en el programa com a capitans de cada equip a la prova d’exteriors amb la col·laboració de la Fundació Infantil Ronald McDonald.

En el cas de l’Albert, el petit cuiner de Castellvell del Camp, va convertir-se en el líder de l’equip blau, donant ordres i consells als concursants. Tal i com ens tenia acostumats pel seu pas per 'MC Júnior', el petit va deixar anar comentaris que van fer pixar de riure l’audiència i els mateixos concursants.

Molta gent que estava veient el programa la nit d’aquest dilluns no van dubtar en compartir a les xarxes socials les ocurrències més divertides de l’Albert. I és que el petit cuiner va passar-se bona part del programa tastant diversos ingredients i plats que els membres del seu equip anaven cuinant, fet que va servir a molts usuaris per fer-ne diversos ‘memes’ i compartir-los a les xarxes.

Un altre episodi graciós protagonitzat pel cuiner tarragoní va ser l’esquivada a una pregunta que li va fer una concursant. «Albert, tinc molta enveja perquè els has dit a les altres que són molt guapes i a mi no m’ho has dit»; li retreia la Teresa. Ell, sense pensar-s’ho, evita la pregunta i directament li respon canviant-li de tema: «Escolta, tu no trobes a faltar la teva família?».

Tot i que l’Albert gairebé es menja tots els plats, finalment va ajudar a guanyar a l’equip blau, format per les noies de l’edició i l’Alberto. De fet, ell mateix es va autoanomenar «tastador oficial de ‘Masterchef’».

"DEP: Mor Teresa, l'última riudomenca amb el cognom de l'arquitecte Antoni Gaudí" "Riudoms prepara subvencions per a fer front a la crisi del coronavirus"