Captura de l'Albert en la seva aparició a 'Masterchef 8'

Albert, el petit cuiner de Castellvell, fa esclatar les xarxes amb la seva aparició a ‘Masterchef 8’

Internet fa broma perquè no va parar de tastar els plats

Els concursants de ‘Masterchef 8’ van tenir el plaer de comptar amb dos ajudants ben especials durant el programa d’aquest dilluns, 1 de juny. Es tracta de l’Albert i la Vega, concursants de l’edició infantil del programa, ‘Masterchef Júnior 7’. Els dos nens van participar en el programa com a capitans de cada equip a la prova d’exteriors amb la col·laboració de la Fundació Infantil Ronald McDonald.

En el cas de l’Albert, el petit cuiner de Castellvell del Camp, va convertir-se en el líder de l’equip blau, donant ordres i consells als concursants. Tal i com ens tenia acostumats pel seu pas per 'MC Júnior', el petit va deixar anar comentaris que van fer pixar de riure l’audiència i els mateixos concursants.

Molta gent que estava veient el programa la nit d’aquest dilluns no van dubtar en compartir a les xarxes socials les ocurrències més divertides de l’Albert. I és que el petit cuiner va passar-se bona part del programa tastant diversos ingredients i plats que els membres del seu equip anaven cuinant, fet que va servir a molts usuaris per fer-ne diversos ‘memes’ i compartir-los a les xarxes.

Un altre episodi graciós protagonitzat pel cuiner tarragoní va ser l’esquivada a una pregunta que li va fer una concursant. «Albert, tinc molta enveja perquè els has dit a les altres que són molt guapes i a mi no m’ho has dit»; li retreia la Teresa. Ell, sense pensar-s’ho, evita la pregunta i directament li respon canviant-li de tema: «Escolta, tu no trobes a faltar la teva família?».

Tot i que l’Albert gairebé es menja tots els plats, finalment va ajudar a guanyar a l’equip blau, format per les noies de l’edició i l’Alberto. De fet, ell mateix es va autoanomenar «tastador oficial de ‘Masterchef’».


Comentaris