L'Associació Bella Llar denuncia l'ús indegut d'una imatge per part d'ERC Riudoms

ERC de Riudoms ha retirat la imatge de les xarxes socials i ha deixat de repartir el butlletí
Ricard Gili, candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya a l'alcaldia de Riudoms. | TarragonaDigital.com

 

L'ús indegut d'una imatge ha creat polèmica entre l'Associació de Dones Bella Llar de Riudoms i ERC Riudoms. La problemàtica ha sorgit per la utilització d'una fotografia on surten membres de l'associació riudomenca amb el cap de llista del partit independentista, Ricard Gili, durant la seva visita.

 

  • No et perdis l'actualitat i els resultats de les eleccions municipals a Riudoms. T'arribarà GRATIS al mòbil abans que a ningú: clica aquí!

 

Polèmica per una imatge entre l'associació de dones i ERC Riudoms

L'Associació de Dones Bella Llar de Riudoms ha emès un comunicat on han explicat la denúncia per la utilització de la seva imatge per part d'ERC amb finalitats polítiques en campanya electoral i, pel qual, exigeixen retirar la fotografia de tota la propaganda política.

 

Des de l'associació riudomenca han denunciat «l'ús no autoritzat de la fotografia de la reunió del cap de llista d'ERC Riudoms en el revers del fulletó repartit a totes les cases del poble». La imatge sortia en la convocatòria a l'Acte Central d'Esquerra.

 

Tanmateix, volen deixar constància que «en cap moment, ni per escrit ni verbalment, vam autoritzar la publicació d'aquesta fotografia i molt menys en materials de propaganda política» i, per aquests motius, «exigim que es retiri aquesta imatge de tota propaganda política, ja sigui en paper, en format digital, en webs o xarxes socials a Internet». Finalment, l'Associació de Dones Bella Llar de Riudoms ha demanat «una rectificació pública per part dels responsables d'ERC de Riudoms».

 

L’Associació de Dones Bella Llar de Riudoms denúncia l’ús indegut de la seva imatge per part d’ERC | Cedida

 

ERC Riudoms demana disculpes i retira la imatge

Després de la denúncia pública de l'Associació Bella Llar a ERC per l'ús indegut d'una imatge en un butlletí propagandístic on hi apareixien membres de l'associació durant una visita de l'alcaldable, ERC ha admès que «ha repartit un butlletí on s’anuncia el nostre acte central de campanya i s’expliquen algunes de les activitats que hem fet les darreres setmanes. Entre aquestes hi ha reunions amb diverses entitats del poble amb l’objectiu de prendre el pols del municipi i mostrar la nostra màxima voluntat de col·laboració». 

 

ERC Riudoms ha informat que en totes les trobades amb entitats del poble es fan fotografies, «excepte quan algú ens ha dit que preferia que no en féssim». «Sembla —pel que asseguren des de l’Associació Bella Llar— que en el seu cas no vam ser prou clars a l’hora d’exposar que la foto la fèiem per fer-ne una difusió posterior», han comunicat des del partit. Els republicans asseguren que els faran arribar les seves disculpes personalment. A més, informen que ja han retirat la imatge de les seves xarxes socials i han deixat de repartir el butlletí. 

 

També et pot interessar: