Cambrils ofereix activitats familiars i esportives durant els caps de setmana de tardor

Les propostes són a l’aire lliure i adaptades a la situació actual
Museu d'història de Cambrils | Aj. Cambrils

Després d’haver hagut de suspendre esdeveniments com la Fira del Vi i la Cambribike l’Ajuntament de Cambrils proposa una tardor plena de caps de setmana familiars i esportius. 

La regidora de Projecció Exterior i Turisme, Marta Borràs, ha afirmat que s’han hagut de suspendre esdeveniments turístics importants per la impossibilitat d’adaptar-los a la situació actual i garantir totes les mesures de seguretat. En canvi, sí que s’han pogut programar activitats més reduïdes a l’aire lliure per dinamitzar la ciutat.

Per aquest motiu, el Patronat de Turisme, el Museu d’Història, el Departament de Cultura i el Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils han programat conjuntament un ampli ventall d’activitats a l’aire lliure i adaptades a la situació actual, després de la cancel·lació d’esdeveniments tan destacats com l’11a Mostra de Vi i Gastronomia, la 3a Cambribike o d’algunes jornades gastronòmiques.

Pel que fa a la nova programació de tardor, la regidora de Cultura i Festes, Cinta Ballesté, ha explicat que l’objectiu és atraure visitants i al mateix temps oferir a la població alternatives lúdiques i esportives per gaudir en un entorn segur. 

Vila de la Llosa de Cambrils | Aj. Cambrils

El programa inclou 13 propostes diferents que s’ofereixen de manera repetida en diverses dates, com les visites teatralitzades, les animacions itinerants al port i al barri antic, les marxes nòrdiques, les sessions de ioga o les noves activitats per conèixer la història del municipi.

Per conèixer totes les activitats dels caps de setmana de tardor a Cambrils, es pot consultar el programa en el següent enllaç — cambrils-turisme.com —.

Cambrils ofereix activitats familiars i esportives durant els caps de setmana de tardor | Aj. Cambrils

"Central eòlica de Vedat del Pany: Empresa respon a les acusacions dels ecologistes" "Denúncia per prevaricació: Nou embat contra el parc eòlic de l'ermita de Puigcerver"