Un pla d'ocupació millora la xarxa de camins del Baix Camp

Un grup de cinc persones que es trobava a l'atur són els encarregats de les millores durant sis mesos com a mínim
Els operaris milloren la xarxa de camins del Baix Camp | Ajuntament de Tarragona

 

La Diputació de Tarragona, juntament amb el Consell Comarcal del Baix Camp, ha implementat un pla d'ocupació per tal de millorar els camins de la comarca del Baix Camp. Aquest projecte es porta fent des de l'any 2013 i ja hi han participat una trentena de persones. 
L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és beneficiar la inserció laboral de persones en situació d'atur i fer manteniment d'entorns naturals tenint en compte les necessitats de cada municipi. 
 

El projecte de millora de la xarxa de camins del Baix Camp tindrà una durada mínima de sis mesos

Les cinc persones encarregades del programa porten des del 4 de juny tractant de millorar el manteniment de la xarxa de camins de la comarca, principalment col·laborant amb la seva neteja i desbrossament. El període mínim previst per a aquest programa és de sis mesos, tot i que pot allargar-se més. 
 
Els treballadors reben formació complementària per tal de continuar millorant les seves habilitats personals i professionals i un cop acabin amb aquesta iniciativa, la Diputació es compromet a oferir el seu suport en la posterior recerca de feina i els farà un seguiment per tal de poder avaluar la seva situació. 
 
El projecte tindrà una duració mínima de sis mesos   | Ajuntament de Tarragona

 

Els municipis on porten a terme les iniciatives són l'Albiol, Alforja, l'Aleixar, Almoster, Arbolí, l'Argentera, Botarell, les Borges del Camp, Capafonts, Castellvell del Camp, Colldejou, Duesaigües, la Febró, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Maspujols, Mont-roig del Camp, Prades, Pratdip, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms, la Selva del Camp, Vilaplana, Vilanova d'Escornalbou i els Arcs. 
 

Una iniciativa de la Diputació de Tarragona que ja es porta fent anys

El Pla d'Ocupació del Baix Camp està comprès dins del marc dels Plans d'Ocupació Comarcals que la Diputació porta a terme cada any per tal de donar un impuls a la inserció al mercat laboral al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. Està previst que es millorin entorns naturals i urbans de 139 municipis amb els 10 plans que hi ha en previsió aquest any 2018, amb el qual es beneficiarien 50 persones. 

"TOTS ELS ACTES: Les novetats de la Festa Major de Riudoms" "AGENDA: Els actes per la Festa Major de Castellvell del Camp!"