FOTO

⚫ La misteriosa mort d'un centenar d'ocells a TGN

Un cartell d'una festa «liberal» a la Selva del Camp causa confusió a les xarxes

La imatge, que hauria estat manipulada per algun ciutadà de la mateixa població, ha corregut com la pólvora per les xarxes i el WhatsApp
Imatge sobre la suposada festa liberal a la Selva del Camp. | TarragonaDigital

 

 

Des de fa uns dies que aquest cartell corre per diversos grups de Whatsapp de les comarques del Baix Camp i ha causat confusió a diversos habitants. El cartell anuncia una festa «liberal» per a nois, noies i parelles, convidant a tothom qui ho vulgui a orgies en un bar i en unes piscines de la Selva del Camp. La suposada 'festa' seria el pròxim dissabte 13 d'abril i duraria dotze hores, de set de la tarda a set de la matinada. 

 

Segons han confirmat diverses fonts de l'Ajuntament de La Selva del Camp a TarragonaDigital, la festa seria falsa i el cartell estaria modificat per algun ciutadà de la mateixa població. Les hipòtesis apunten a una befa d'un grup d'amics per un comiat de solter, tot i que la rumorologia que corre és de tota mena. Des d'aquest mitjà hem contactat amb l'agència que organitza aquest tipus d'esdeveniments i ens han pogut confirmar que el cartell és fals i que la festa també ho és, si més no, l'empresa no en té constància i no seria l'organitzadora d'aquest esdeveniment al municipi de la Selva del Camp. 

 

El cartell i l'empresa organitzadora existeixen 

El cartell i l'esdeveniment eren reals, el cartell original anunciava una festa que es va celebrar el divendres 11 d'agost de l'any 2017 al pub «Jardín de las Delicias» a la localitat de Benavent a Zamora. No és l'única festa o esdeveniment que aquesta empresa ha organitzat, de fet, el club «Jardín de las Delicias» és un espai dedicat a aquesta mena d'esdeveniments.

 

No és la primera vegada que passa

Aquest cartell ja s'ha manipulat i editat altres vegades canviant el nom de la població com a befa. Destacar que l'any 2017 hi va haver un rebombori a la localitat de Porreres a Mallorca quan algú també va manipular el cartell canviant el nom de la localitat de Benavent pel de Parc de n'Hereveta de Porreres. La data de l'esdeveniment coincidia amb les festes patronals de Sant Roc a la ciutat. Això va causar un gran alterament per part de moltes famílies, ja que el Parc de n'Hereveta és un espai municipal destinat als infants i a les famílies.