Castellvell del Camp es prepara per a la setena trobada de diables del Baix Camp

El correfoc tindrà lloc dissabte 12 d’octubre a les 21.00 hores
Imatge d'arxiu de la Colla de Diables Banyuts de Castellvell | Cedida

 

Castellvell del Camp es prepara per a la setena trobada de diables del Baix Camp. El correfoc tindrà lloc el dissabte 12 d’octubre a les 21.00 hores i recorrerà tots els carrers del centre històric del poble per acabar a la rotonda de la plaça Jacint Verdaguer. La Colla de Diables Banyuts de Castellvell, que enguany celebra el seu desè aniversari, serà l’amfitriona d’aquesta trobada.

L’entitat, que ha participat en nombrosos correfocs i festes d’arreu de Catalunya, preveu una «gran trobada de diables i una encesa espectacular». La Colla de Diables Banyuts de Castellvell Ã©s una part imprescindible i constant en totes les festes del poble i la seva implicació en la promoció de la cultura popular del poble és molt important.

Al correfoc hi participaran fins a deu colles diferents de la comarca: Diables de La Selva del Camp, Consellers de l’Avern (Montbrió del Camp), Diables de Vandellòs, Ball de Diables d’Alforja, Diables Cagarrieres de Cambrils, Ball de Diables de Pratdip, Diables de les Borges del Camp, Ball de Diables de Reus, Diables d’Almoster i els amfitrions, els Banyuts de Castellvell del Camp. Durant la setena trobada de Diables del Baix Camp també se sortejarà un cap de setmana a la neu a Gran-Valira (Andorra) amb forfet per dos dies.

"🚑 ALERTA: Ferida greu una dona en un atropellament a la Selva del Camp" "❗L'home que va intentar matar un veí a cops de destral al Baix Camp no anirà a presó"