Desenes de persones es concentren a Prades en suport al jove amenaçat per ser homosexual i drag-queen

La convocatòria explicita el rebuig a actituds de discriminació o d'odi envers el col·lectiu LGTBI
La plaça Major de Prades plena de persones concentrades contra l'homofòbia | Aj. Prades

Desenes de persones s'han concentrat aquest dijous a la tarda a la plaça Major de Prades i als carrers adjacents en suport al veí de la població que ha rebut amenaces anònimes per la seva condició d'homosexual i drag-queen. La convocatòria impulsada per l'Ajuntament també ha pretès rebutjar «qualsevol actitud discriminatòria, amenaçadora o d'odi envers el col·lectiu LGTBI» i a favor «de la lliure manifestació de la identitat sexual i expressió de gènere». Alguns manifestants han exhibit la bandera de l'arc de Sant Martí i altres duien pancartes individuals amb lemes com ara 'Combatem el feixisme' o 'Estimem la diversitat'. Durant l'acte, l'alcaldessa ha llegit un manifest i l'afectat ha agraït el suport rebut.

El jove, que respon als noms d'Isaac o Gal·la Rouge, va rebre dues cartes al febrer i al juny en què l'insultaven per la seva condició. Dimarts va rebre un tercer escrit en què li exigien que si no es comporta «com una persona normal», que marxi del poble o que s'atengui «a les conseqüències». Per tot plegat el jove ha denunciat els fets davant els Mossos d'Esquadra.

"Agressió racista a la Selva del Camp: La CUP denuncia la inactivitat del govern" "Agenda: No us perdeu el nou Castellvell MusicFest, un agost ple de música gratuïta!"