Imatge de la quantitat de cabdells de marihuana requisada a Vinyols i els Arcs

Detenen dos homes que tenien 40 quilos de cabdells de marihuana a Vinyols i els Arcs

Al mercat il·legal la quantitat equival a uns 50.000 euros | La substància estava preparada per ser venuda

Dos homes han estat detinguts a Vinyols i els Arcs perquè els Mossos d'Esquadra van trobar al seu domicili prop de 40 quilos de cabdells de marihuana. Els dos són de nacionalitat espanyola i van ser detinguts ahir, 14 de maig, a les deu del matí al carrer de la Tramuntana. Els detinguts, de 56 i 34 anys son veïns de Vinyols i els Arcs i de la Canonja.

La droga venuda equivaldria a 50.000 euros

Els Mossos d'Esquadra van realitzar una entrada en un domicili arran d'unes informacions que apuntaven que es traficava amb droga en aquell espai. Quan van entrar els agents van localitzar 39,6 quilograms de cabdells de marihuana que ja estaven preparats per la seva distribució amb l'objectiu de ser venuts. D'altra banda també van escorcollar 420 euros en efectiu, 17 ventiladors, 45 làmpades al·lògenes i 45 transformadors. El preu aproximat de la droga venuda al mercat il·legal seria d'uns 50.000 euros. 

Els dos homes van ser detinguts pels agents de la policia de la Generalitat per tenir connectada fraudulentament la llum, a banda dels delictes per indicis incriminatoris. Els detinguts estan acusats de ser presumptes autors dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra.
Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra | TarragonaDigital

 

Detingut a Salou per oferir marihuana als turistes

A Salou els Mossos d'Esquadra també van detenir un home acusat d'un delicte contra la seguretat pública per tràfic de drogues, el passat dilluns 13 de maig. En aquesta ocasió, el detingut oferia marihuana als clients, la majoria turistes, que estaven asseguts a les terrasses de diversos bars i restaurants.

L'home, de nacionalitat colombiana, de 27 anys i veí de Salou, va ser escorcollat pels agents que li van trobar tres bosses que contenien marihuana i 60 euros en bitllets. Un testimoni va alertar els Mossos d'Esquadra del que estava succeint a les terrasses de Salou i finalment l'home va ser detingut, ja que se l'acusa d'un delicte de tràfic de drogues.