ÚLTIMA HORA

Tallada la C-12 a Móra la Nova per un greu accident

ARA MATEIX

Troben una nova bomba de la Guerra Civil a tocar del Càmping Las Palmeras de Tarrgona

Una esllavissada talla la T-313, a Duesaigües

Durant la incidència, que ha durat més d'una hora, s'ha donat pas alternatiu als vehicles
Riudecanyes, Duesaigües, Porrera, Falset, Baix Camp, Priorat | Laia Solanellas.

Al matí d’avui dissabte, 3 de novembre, una esllavissada ha obligat a tallar el pas a la carretera T-313, al seu pas per Duesaigües, a la comarca del Baix Camp. Segons el Servei Català de Trànsit, durant la incicdèndia s'ha donat pas alternatiu.

 

A Duesaigües, l'esllavissada ha tallat la via durant més d'una hora

L'esllavissada, que s'ha produït al voltant de les deu del matí, ha obstaculitzat la via durant més d'una hora i no ha estat fins a dos quarts de dotze que s'hi ha restablert la circulació.

Segons Trànsit, l'afectació no ha estat greu i les diverses roques i pedres que havien barrat el pas de vehicles s'han pogut retirar sense complicacions.

Imatge de la grua retirant l'arbre caigut. | J.V.

 

Cau un arbre i talla la C-14, a Alcover

El passat dimecres, 31 d'octubre, un arbre va caure ben bé al mig de la carretera C-14, al seu pas per Alcover, a la comarca de l'Alt Camp. A causa d'aquest accident la via va quedar intransitable i es va haver de tallar al trànsit durant diversos minuts.

L'arbre, concretament, va caure al quilòmetre 26 de la carretera i els Bombers de la Generalitat hi van enviar una dotació. Després de reobrir la carretera a la circulació, un camió amb grua es va desplaçar fins al lloc dels fets per tal de netejar la calçada.

Les pluges i el mal temps de la setmana passada a les comarques de Tarragona van ser, molt probablement, les causes d'aquesta incidència. Afortunadament, l'arbre no va provocar cap accident ni hi va haver danys personals.

"AGENDA: Aquest diumenge, no us perdeu la Festa de l'Oli Nou de Mont-roig del Camp!" "FOTOS: Les repercussions del RallyRACC en aquest centre animal del Baix Camp"