GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Cinema, gegants i música a la Festa Major de Santa Eulàlia de Riudecols

Dues projeccions, tres concerts, jocs inflables, missa i les ballades dels gegants omplen el programa de la Festa Major d'hivern de Riudecols
Plaça de l'Església de Riudecols | Google Maps

 

Riudecols celebra, aquest cap de setmana, la Festa Major de Santa Eulàlia. Els actes festius començaran dissabte, 9 de febrer, a dos quarts de dotze del migdia amb la Missa Major amb la coral de Santa Eulàlia. A la una del migdia, l'activitat es traslladarà al Casal Municipal, on 4 Gats hi organitza el Concurs de Truites i Tapes. A la tarda, a les cinc en punt, al mateix Casal Municipal de Riudecols, es farà la primera projecció de cinema, en aquest cas infantil, amb 'Los increíbles 2'.

 

Encara sense moure's de lloc, i com a últim acte de dissabte, a les set del vespre es projectarà 'Señor, dame paciencia', també organitzat per 4 Gats i al Casal Municipal de Riudecols. Diumenge, dia 10 de febrer, la celebració de Santa Eulàlia es reprèn a dos quarts de dotze del matí amb la instal·lació de jocs inflables a la plaça de La Parra. A tres quarts de dotze començarà la missa i, quan acabi, a la mateixa plaça de l'Església es plantaran els gegants de Riudecols.

 

Casal Municipal de Riudecols | Google Maps

 

Els gegants faran cercavila i ballada a la plaça del Casal acompanyats per la Cobla Contemporània, que a dos quarts de dues oferirà el seu espectacle Sardaxou, una proposta en què s'adapten per a cobla les bandes sonores més icòniques de la televisió i el cinema contemporanis i de dècades passades, però també els èxits musicals com 'Despacito' o 'Súbeme la radio'.

 

El Casal Municipal serà escenari, a dos quarts de tres, del dinar de la gent gran. A les cinc de la tarda començarà el fi de festa amb el concert del grup Orgue de gats, que oferirà una hora de repertori que anirà des de 'bel canto' a cançons tradicionals, passant per bandes sonores de pel·lícules i musicals. El mateix conjunt tancarà definitivament els actes de celebració de Santa Eulàlia a Riudecols. Serà a les sis de la tarda que comenci el Ball de Tarda de la Festa Major d'Hivern.