El Festival Accents torna a fer parada a Reus i Mont-roig del Camp

Pau Alabajos homenatja Vicent Andrés Estellés a Reus, mentre que Montse Castellà presenta el seu nou disc a Mont-roig

Aquest cap de setmana del 17 i 18 de novembre, el Festival Accents torna a aterrar a Reus i a Mont-roig del Camp, amb els concerts de Pau Alabajos i Montse Castellà, respectivament.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La cinquena edició d'aquest festival de tardor dedicat a la música, pop, rock i folk dels Països Catalans encara la seva recta final amb un novembre carregat de concerts repartits pel Camp de Tarragona i especialment a la capital del Baix Camp.

Pau Alabajos homenatja Vicent Andrés Estellés

El cantautor valencià, Pau Alabajos, torna aquest dissabte a la Sala Santa Llúcia de Reus, on a les nou del vespre presentarà el seu darrer disc 'Ciutat a cau d'orella'; un homenatge al poeta valencià Vicent Andrés Estellés a través dels seus versos, en el 25è aniversari de la seva mort.

Alabajos posa veu i música a Estellés amb «una mirada furtiva a través del forat del pany, una Polaroid que immortalitza les vides entrellaçades d’un barri, d’un poble, d’un país. Un tractat de geografia humana, la banda sonora de tantíssimes carícies, mossos i arraps: una parella que es besa apassionadament en un terrat, entre els fils d’estendre la roba; dos antics amants que es troben al replà de l’escala i conversen sobre banalitats; un home que escriu quan cau la nit i fa  inventari d’un amor a prova de bombes…».

En definitiva un conjunt d’històries sinceres i intimistes, que cerca la complicitat del públic. «Poesia a cau d’orella, cançons a pit descobert». Si voleu anar al concert de Pau Alabajos podeu participar al nostre sorteig a l'Instagram @TarragonaDigital, on hi podreu guanyar una entrada doble!

Montse Castellà
El Festival Accents torna a fer parada a Reus i Mont-roig del Camp | cedida

Montse Castellà a Mont-roig

El Festival Accents torna a Mont-roig del Camp aquest diumenge, on  a les set de la tarda, la tortosina Montse Castellà presentarà gratuïtament el seu darrer disc 'Punts de llibre'; un treball eclèctic, on la cantant aplega un total de vint-i-dues cançons recopilades en un doble CD.

En aquest doble disc, onze cançons són compostes per l'artista, mentre que en les altres, música poesies de Miquel Martí i Pol, Zoraida Burgos o Rosa Fabregat; a més de versionar amb delicadesa cançons de Joan Pau Giné, Quico Pi de la Serra o Ovidi Montllor.

Tot plegat, un cap de setmana amb dues apostes del Festival Accents, que sense deixar de banda la força de les seves paraules, es perden en una poesia tendra que abraçarà els espectadors amb el parlar valencià i tortosí.