El Festival Accents aterra a Reus i Riudoms de la mà de Canimas i Roger Mas

El cantautor menorquí Leonmanso completarà el cap de setmana amb el seu concert vermut al Jardí de la Casa Rull
El Festival Accents aterra a Reus i Riudoms de la mà de Canimas i Roger Mas | cedida

 

El Festival Accents d'enguany segueix portant música pop, rock i folk d'arreu dels Països Catalans a les comarques tarragonines, i aquest cap de setmana 27 i 28 d'octubre, aterra a Reus i RIudoms amb un cartell triple de la mà dels concerts de Canimas, Roger Mas i el concert vermut de Leonmanso.

 

D'aquesta manera, dissabte 27 a la una del migdia, el menorquí Leonmanso serà el protagonista del concert vermut que es farà al Jardí de la Casa Rull; una actuació gratuïta en què el cantautor de Ciutadella tornarà a Reus tres anys després per presentar el seu nou disc 'Escolta com sona es teu pols'. Un treball més madur on es percep la calma i la tristesa pel dol de qui ens ha deixat; unes cançons en molts casos íntimes amb la mort com a protagonista, que en gran part ploren la mort de Pepe Torrent, amic i personatge de la seva ciutat natal.

 

El mateix dissabte 27, a les vuit del vespre, Roger Mas reapareix a les comarques tarragonines en un nou concert de la gira presentació de 'Parnàs' al Teatre Auditori del Casal Riudomenc. Cantautor prototip, el solsonenc es reinventa en aquest nou disc on s'emporta amb ell tots els que l'escolten en aquest 'jardí dels poetes', on insisteix a emocionar-los amb la seva veu plena de maduresa. Noves cançons, adaptacions de cançons tradicionals o antigues i poemes musicats, es conjuren amb excel·lència pel goig dels qui tinguin la sort d'escoltar-lo.

 

Finalment, per tancar el cap de setmana, Canimas actuarà al Bravium Teatre de Reus, diumenge a les set de la tarda. El cantant de Sant Feliu de Pallerols (la Garrotxa), presenta el seu nou disc 'Un pam de net', un treball que no perd les seves cançons desacomplexades i valentes que sempre l'han definit, però en la vessant més madura i profunda de la seva llarga i destacable trajectòria.

 

L'Accents no s'atura

El Festival Accents celebra la seva cinquena edició carregada de propostes, amb 24 artistes que des del 29 de setembre s'han anat i s'aniran repartint per Reus, Cambrils, Alcover, Falset, Riudoms i Mont-roig del Camp.

 

D'aquesta manera, les pròximes setmanes encara podrem gaudir del duet de Maria Arnal i Marcel Bagés, que actuaran al Teatre Fortuny de Reus, Josele Santiago que actuarà al Bravium Teatre, Pau Alabajos a Santa Llúcia, Xarim Aresté i Èric Vinaixa a Falset, Fito Lauri a Riudoms i Paula Valls, que tancarà el festival el dia 2 de desembre al Convent de les Arts.

 

El Festival Accents aterra a Reus i Riudoms de la mà de Canimas i Roger Mas | cedida