Imatge d'arxiu de la residència de gent gran El Vilar de la Selva del Camp

La Generalitat i la Selva del Camp signen un conveni per ampliar les places de la residència de gent gran

En total hi haurà 90 places, 53 de les quals finançades públicament

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i l’alcalde de la Selva del Camp, Josep Masdeu, han signat aquest dimecres, 17 de març, de manera telemàtica, el conveni de col·laboració per a l’ampliació de la residència assistida municipal de gent gran El Vilar. Amb aquesta ampliació, que suposarà l’edificació d’una segona planta, la residència comptarà amb 35 places més, 20 de les quals seran concertades pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Actualment, el centre disposa de 55 places, de les quals 33 són de finançament públic; per tant, amb l’ampliació, la residència el Vilar comptarà amb 90 places, 53 de les quals finançades públicament.

Durant l’acte de signatura del conveni, el conseller Chakir el Homrani ha destacat «la importància del treball conjunt cooperatiu i amb coresponsabilitat entre diferents administracions pel benefici de les persones grans fomentant l’envelliment de km0 i donar una bona resposta a les necessitats dels veïns i les veïnes que tenen el dret a tenir una plaça residencial de la màxima qualitat».