ALERTA

Detingut a Tarragona per intentar atropellar manifestants i un policia

MINUT A MINUT

Uns 50 manifestants tallen el trànsit a la plaça de la Imperial Tàrraco de Tarragona

Troben a Mont-Roig del Camp cadells de gossos dins d'una bossa de la brossa

Una dona que passejava amb el seu gos va rescatar els cadells acabats de néixer
Els animals van ser rescatats per una dona que passejava el seu gos | Cedida

 

Al terme municipal de Mont-roig del Camp ahir dia 7 de juny van ser trobats uns cadells acabats de n√©ixer abandonats d'una manera esgarrifosa. Una dona que havia sortit a passejar amb el seu gos es va trobar unes bosses de la brossa penjades d'una branca i a l'interior hi havien els quatre cadells acabats de n√©ixer. Per sort i gr√†cies a la dona que els va trobar, els gossos es van poder salvar i ara s'estan recuperant en cases de diferents fam√≠lies.

 

Cadells abandonats dins d'unes bosses de brossa

L'Associació Animals Perdut i Trobats a Cambrils ha denunciat a través de les xarxes socials l'abandonament d'aquests cadells. Els quatre gossos acabats de néixer es trobaven tancats en diferents bosses de plàstic lligades a unes branques de canyar. Va ser un miracle que aquests cadells de gos fossin torbats i gràcies a la troballa, ara s'estan recuperant favorablement.

 

Els gossos van se trobats dins d'aquestes bosses de brossa penjades en unes branques | cedida

 

Els animals ja tenen família d'acollida

L'associaci√≥ animalista Mogatmi s'ha ofert per fer-los un seguiment a aquests cadells i oferir la seva ajuda a les fam√≠lies que els estan cuidant pel que els animals necessitin. Des de l'Associaci√≥ Animals Perdut i Trobats a Cambrils expressen que la persona que ha abandonat els cadells √©s un ¬ępsic√≤pata i maltractador¬Ľ.

 

L'Ajuntament inica una campanya per combatre l’incivisme dels amos

Precisament ahir tamb√©, l'Ajuntament de Mont-Roig del Camp amb la Policia local i amb la col¬∑laboraci√≥ de les Agents C√≠viques del Barri de La Florida, han posat en marxa una campanya contra les infraccions en mat√®ria de tinen√ßa d‚Äôanimals en qu√® s‚Äôintensifica la vigil√†ncia, el control i la informaci√≥. Una campanya per consicemnar a les persones propietaries dels animals que adoptin comportaments c√≠vics i que siguin conscients d ela responisbilitat que comporta tenir un animal de companyia.

 

També et pot interessar:

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Reus. √Čs gratis!

Comentaris