Mont-roig estudia denunciar l'empresa de seguretat pels fets de la Nit de Cap d'Any

L'empresa va comunicar tres hores abans de la Nit de Cap d'Any la impossibilitat de fer el control de seguretat contractat per manca de personal
La Revetlla de Cap d'Any de Mont-roig del Camp s'havia de celebrar al poliesportiu municipal | Google Maps

 

L'última nit de l'any 2018 no serà la més recordada a Mont-roig del Camp. L'empresa Prevenció i Gestió d'Emergències va avisar tres hores abans de començar la revetlla de Cap d'Any al poliesportiu municipal del municipi del Baix Camp. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través del seu alcalde Fran Morancho, han informat que estan estudiant la interposició d'accions legals per danys i perjudicis contra l'empresa de seguretat que havien contractat. 

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp prendrà accions legals

Des de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp consideren «intolerables» els fets succeïts la nit de Cap d'Any quan, l'empresa Prevenció i Gestió d'Emergències de Reus, avises poc abans de començar el servei, que no podia realitzar els serveis de control de seguretat. Aquesta era una empresa amb la qual el consistori ja havia treballat en altres ocasions. 

 

Tres hores abans de començar la festa, es va comunicar la impossibilitat de realitzar el servei pel qual havien estat contractats, sense donar cap tipus més d'explicació i sense oferir cap alternativa o suport als tècnics municipals que van intentar en tot moment trobar una solució. Aquest anunci amb poc marge de maniobra, va fer que la revetlla de cap d'any no se celebrés en l'horari previst.

 

Els serveis jurídics de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, analitzaran durant aquests dies el tipus d'accions legals que volen interposar contra l'empresa de seguretat reusenca Prevenció i Gestió d'Emergències. El consistori del municipi del Baix Camp considera que és intolerable la manca de professionalitat d'aquesta empresa i els danys ocasionats a la població i a l'ajuntament que havia fet tota la tramitació i els controls de seguretat previs, tal com indica la normativa.