GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Nova edició del cicle 'Troba la feina que busques' a l'Oficina Jove Baix Camp de Reus

El certamen oferirà assessorament sobre com cercar feina a joves d'entre 16 i 30 anys
Nova edició del cicle 'Troba la feina que busques' a l'Oficina Jove Baix Camp de Reus | Ajuntament de Reus

 

 

Del 15 al 17 d'abril, l'Oficina Jove Baix Camp acull una segona edició del cicle 'Troba la feina que busques', que a través del Servei de Treball, Orientació Acadèmica i Emprenedoria, oferirà monogràfics d'assessorament laboral a joves d'entre 16 i 30 anys.

 

A través de tres monogràfics dinàmics centrats en l'acompanyament, l'orientació i la divulgació de la informació sobre aspectes d'incorporació al mercat laboral, el cicle tindrà l'objectiu d'aportar un aprenentatge concret i unes eines específiques per cercar feina i alhora poder conèixer l'oferta del mercat de treball de l'entorn més pròxim.

 

Així, la primera sessió se centrarà en l'elaboració d'un 'Currículum creatiu', per tal de conèixer les noves formes de presentació més originals i creatives del perfil professional; la segona sessió oferirà tècniques i recursos per afrontar de la millor manera una entrevista de feina; mentre que, com a novetat d'enguany, la tercera sessió esdevindrà un 'Punt de trobada amb empreses'.

 

 

 

Contacte directe amb empreses del territori

D'aquesta manera, en el darrer monogràfic del dia 17 d'abril, es generarà un espai informal on els joves podran conèixer les empreses de diferents sectors laborals de Reus i municipis pròxims, rebre'n informació de primera mà sobre els perfils que s'hi contracten, els requisits que s'hi sol·liciten i el funcionament de l'empresa en qüestió.

 

En definitiva, una gran oportunitat totalment gratuïta que els joves podran aprofitar també per lliurar el seu currículum.

 

Tots aquells interessats d'assistir al cicle 'Troba la feina que busques', han d'omplir el formulari de la pàgina web de Joventut de Reus.

 

 

Et pot interessar