Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant celebren una pedalada i una caminada popular

La cita serà amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat 2019 a Catalunya
Imatge d'arxiu d'una pedalada popular que es va realitzar a l'Hospitalet de l'Infant | cedida
 

 

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant s'ha adherit a la Setmana Europea de la Mobilitat 2019, que aquest any se celebra a Catalunya des d'aquest passat dilluns, 16 de setembre, al pròxim 22 de setembre. Així doncs, per tal de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables ha organitzat dues activitats.

 

Una caminada i una pedalada popular per promoure millors hàbits de mobilitat

Aquestes dues activitats es duran a terme aquest pròxim dissabte, 21 de setembre, i seran una pedalada popular i una caminada popular. La pedalada es realitzarà a l'Hospitalet de l'Infant, mentre que la caminada serà a Vandellòs

 

La pedalada popular de l'Hospitalet de l'Infant tindrà un recorregut d'uns 7 quilòmetres, aproximadament, i començarà a les 11.00 hores des de la Casa de la Vila. D'altra banda, a la plaça Doctor Gil Vernet serà on s'iniciarà la caminada popular de Vandellòs, que començarà a les 17.00 hores i tindrà un recorregut d'uns 5 quilòmetres. 

 

Imatge d'arxiu d'una caminada popular que es va realitzar a Vandellòs | cedida

 

 

Cuidar el medi ambient i la nostra salut, tot en un mateix sac

L'objectiu d'aquestes activitats, a banda de fomentar desplaçaments sostenibles com ara moure's a peu, amb bicicleta, amb transport públic o amb vehicle elèctric, també és visualitzar els canvis possibles en l'ús de l'espai públic, millorar la qualitat de l'aire i reduir la contaminació. 

 

Sota el lema 'Camina amb nosaltres!', la Setmana Europea de la Mobilitat 2019 anima a moure's de manera sostenible, saludable i segura: caminar o anar en bicicleta són activitats beneficioses, no només per a la nostra salut i per al medi ambient, sinó també per a la nostra butxaca. Així ho explica la Generalitat de Catalunya en aquest enllaç.

 

També et pot interessar:

 

 

"❗ El Govern aprova declarar bé cultural d'interès nacional l'església de Riudoms" "❗Demanen una elevada fiança pels veïns de Mont-roig investigats per l'1-O"