Apareixen pintades i banderes espanyolistes als carrers de Castellvell del Camp

No és el primer cop que apareixen aquest tipus de pintades als carrers del poble | Aquest cop també han senyalat cases que tenien símbols independentistes
Un gran llaç groc i vermell a la façana d'una casa a Castellvell del Camp. | Cedida

 

Castellvell del Camp es va llevar el passat dilluns 10 de desembre ple de pintades i banderes espanyolistes. Així ho manifestaven des d'ERC Castellvell del Camp a les xarxes socials amb un post on hi havia diverses imatges on es podien veure els grafits i altres desperfectes causats en façanes de cases i carrers del municipi. Aquest dimecres, 12 de desembre, de nou han aparegut més símbols espanyolistes al poble, amb llaços vermells i grocs penjats a la barana d'una casa de Castellvell del Camp, entre altres.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Llaços grocs i vermells penjats en una barana a Castellvell del Camp. | Cedida

 

Aquests fets no són desconeguts al poble, i és que en més d'una ocasió ja han ocorregut i també, segons expliquen veïns de la zona, és habitual que el cartell de l'entrada on indica que Castellvell del Camp és un municipi adherit a l'Associació de Municipis per la Independència aparegui completament pintat. Pel que fa a les pintades amb les quals es va llevar el municipi aquest passat dilluns, fins i tot van afectar una pancarta de la Marató de TV3 col·locada aquests dies amb motiu de la celebració d'aquest esdeveniment, el qual enguany està dedicat al càncer, ja que va aparèixer una guixada oon hi indicava que la televisió pública catalana «adoctrina i manipula».

 

 

D'altra banda, també es va senyalar la casa d'un veí de Castellvell del Camp amb un llaç groc i vermell, i és que aquest tenia una pancarta en suport dels presos polítics penjada al balcó. Altres desperfectes que aquest dimecres es podien veure a la via pública eren també pintades en parets del municipi amb la bandera espanyola, llaços grocs i vermells penjats en diferents indrets i altres guixades. Aquest no és l'únic succés dels darrers dies a Castellvell del Camp, ja que una operació ha acabat amb dos detinguts i més de 1.300 plantes de marihuana decomissades en un xalet del municipi.

 

Imatge d'una bandera espanyola pintada a l'entrada de Castellvell del Camp. | Cedida

 

"ALERTA: Dos detinguts i més de 1.300 plantes de marihuana en un xalet de Castellvell" "AGENDA: Tots els actes d'aquest Nadal a Riudoms"