Tres pitbulls ataquen una dona i maten el seu gos a la Selva del Camp

Els tres animals, que s'havien escapat de la finca on estaven, van acabar matant a una gossa
Tres pitbulls van atacar a una dona i els seus gossos a la Selva del Camp | TarragonaDigital

 

Aquest passat dimarts, 4 de desembre, tres gossos de raça perillosa van atacar a una dona, veïna de la Selva del Camp, i als seus dos gossos quan anaven per un camí del municipi. Els fets van acabar de forma tràgica, quan un dels animals de la dona va acabar morint a causa de les ferides que li van fer els pitbulls. La víctima d’aquest atac ha denunciat els fets als Mossos d’Esquadra.

 

Ataquen dos gossos i la seva propietària a la Selva del Camp

Els fets van succeir quan una dona havia sortit a passejar amb els seus dos gossos pel municipi del Baix Camp, els quals anaven sense lligar pels camins. Les coses es van començar a complicar quan van passar per davant d’una finca i, tot seguit, van sortir tres pitbulls.

 

En aquest moment va ser quan un dels gossos es va escapar i ella va agafar l’altre als seus braços, quan els animals de raça perillosa van començar a atacar-los. Així doncs, van intentar que marxessin els gossos, però no van aconseguir-ho, mentre els pitbulls la van mossegar a braços i cames i, fins i tot, tirar-la a terra. Com no va poder fer res més, va deixar a la seva mascota i va marxar a demanar ajuda.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

En alertar als serveis d’emergències del succés, la víctima va ser traslladada fins al CAP del municipi per mirar-li les ferides, després de l’atac dels gossos. D’altra banda, els Vigilants municipals van anar a intentar  rescatar a la gossa, els pitbulls encara l’estaven atacant. En aconseguir que se separessin, van portar a l’animal que estaven atacant fins al veterinari, però ja va ser massa tard.

 

Els agents municipals van identificar el propietari de la parcel·la d’on van sortir els gossos. D’altra banda, un dels pitbulls no saben a qui pertany i va ser portat fins a una zona on hi ha animals del municipi, on estarà en quarantena.

 

Els Mossos d’Esquadra han obert diligències per determinar si els propietaris dels pitbulls complien la reglamentació obligatòria.

"Importants novetats al voltant de la Cooperativa de l'Aleixar" "Prades ofereix un pont cultural amb visites guiades a la vila"