GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Prades ajorna el pagament de taxes i impostos mentre duri l'afectació pel Covid-19

El consistori ha emès un decret de mesures urgents extraordinàries davant la pandèmia del coronavirus
L'Ajuntament ajornarà el pagament de taxes i impostos fins que torni la normalitat | Cedida

 

L’Ajuntament de Prades ha anunciat un decret de mesures urgents extraordinàries davant la pandèmia de la Covid-19. El consistori ajorna el pagament de les principals taxes i impostos. En primer lloc, als professionals, empreses i comerços se’ls eximeix del pagament de taxa per ocupació de la via pública per terrasses, anuncis, aparadors i vitrines des del 14 de març fins que es restableixi la normalitat.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Els establiments que tinguin l’activitat tancada per imperatiu legal tampoc hauran de pagar la taxa de recollida d’escombraries i altres residus sòlids urbans els titulars. Per una altra banda, l’Ajuntament de Prades avançarà el pagament de les factures d’autònoms i comerços locals per dotar-los de més liquiditat al més aviat possible.

 

El decret també inclou mesures per a les famílies a les quals s’eximeix del pagament de la quota d’esplai infantil. El consistori, juntament amb l’Associació de la Vila Vermella, posa al servei de les persones majors de 65 anys que no tinguin cap familiar jove al poble, l’ajuda per portar la compra a domicili, per anar a treure les escombraries, per anar a la farmàcia,... és per això que cada dia es trucarà a tothom que ho necessiti. A aquesta mesura, que es porta realitzant des del passat 17 de març, s’han acollit un centenar de famílies amb una vintena de voluntaris.

 

Les últimes mesures anunciades en el decret inclouen l’ajornament per un termini mínim de tres mesos del pagament de l’IBI, l’Impost de Vehicles, la taxa de la recollida d’escombraries, taxa de guals i aparcaments exclusius i la del subministrament de l’aigua i el servei de clavegueram.