GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Prades inaugura dos carrers arranjats del nucli antic

El president de la Diputació, Josep Poblet, ha inaugurat l'obra, finançada a través del PAM de l'ens supramunicipal
Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona, talla la cinta de la inauguració amb l'alcaldessa, Lídia Bargas. | Cedida

 

El nucli antic de Prades ha estrenat els darrers mesos dos carrers del nucli antic, després de les obres de condicionament que s'hi han fet. El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i l'alcaldessa del municipi, Lídia Bargas, han inaugurat aquest divendres els carrers Alt del Castell i del Corraló, en un acte que ha aplegat representants de la corporació, de les entitats i nombrosos veïns.

 

L'obra, finançada a través del PAM i un altre pla de la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha col·laborat en la realització d'aquestes obres a través del Pla d'Acció Municipal (PAM) i del Programa específic d’obres per a la millora de les xarxes bàsiques municipals (PEXI). La urbanització dels carrers Alt del Castell i Corraló han consistit bàsicament en una nova pavimentació i en la reposició de les xarxes de clavegueram, aigua, electricitat, enllumenat públic, telecomunicacions, telefonia i mobiliari urbà.

 

Josep Poblet, president de l'ens supramunicipal, va presidir el que serà un dels seus darrers actes al càrrec. | Cedida

 

Durant l'acte, Josep Poblet ha destacat que aquestes petites obres contribueixen a millorar la qualitat de vida dels veïns i l'experiència dels visitants. «Prades és un referent del turisme i del benestar», ha afirmat Josep Poblet, en el que ha estat un dels seus darrers actes públics a la presidència de l'ens supramunicipal, que abandonarà a finals de mes després que el gener passat anunciés la seva retirada de la política.

 

També et pot interessar