GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

Catalunya registra onze nous morts per coronavirus les últimes 24 hores

'El Preu' arriba al Teatre Auditori Casal Riudomenc

L'obra es representarà el pròxim diumenge, 31 de març
Fotograma de la representació teatral dirigida per Sílvia Munt que es representarà al Teatre Auditori de Riudoms | Cedida
 

 

L'obra teatral 'El Preu', dirigida per Sílvia Munt, es representarà al Teatre Auditori Casal Riudomenc aquest pròxim diumenge, 31 de març, a les 18.30 hores. L'obra està protagonitzada per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom i té una durada d'1 hora i 45 minuts sense entreacte. Amb representació, l'obra conclou la temporada de teatre del municipi del Baix Camp.

 

Encara hi ha entrades disponibles i es poden adquirir en línia o bé, demà, dijous 28 de març, a la mateixa taquilla del Teatre Auditori Casal Riudomenc de 18.00 hores a 20.00 hores. L'entrada té un preu de 20 euros. 'El Preu' ja va visitar ahir, 26 de març, el Teatre Fortuny de Reus.

 

Dos germans enfrontats

L'obra va ser escrita originalment pel dramaturg Arthur Miller i narra la història de dos germans que, després de setze anys sense parlar-se, es retroben a les golfes de la seva casa familiar. La casa ha de ser enderrocada d'aquí a poc temps i els dos germans es reuneixen per decidir el preu dels mobles familiars vells amb el taxador. En Víctor és un humil policia a punt de retirar-se i el Walter, el seu germà gran, és un cirurgià d'èxit.

 

Els dos germans, mentre són a les golfes, troben tota mena d'objectes vells i andròmines, però també hi troben vells records familiars i fantasmes del passat que faran pensar als protagonistes com podrien haver estat les coses si, en cert moment, haguessin pres unes altres decisions. Una història sobre l'enfrontament de dos germans que parla de les conseqüències de les nostres decisions. 

 

 

També et pot interessar: