GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Anunciades les principals novetats de la 39a edició de la Fira de l’Avellana de Riudoms

Un xef de renom internacional presentarà una recepta original i exclusiva amb creadors locals
Afluència màxima en la 38a de Fira de l'Avellana | Cedida

 

Aprofundir en les seves arrels agrícoles i aspirar a convertir-se progressivament en un esdeveniment amb repercussió durant tot l’any al municipi. Aquests són els objectius d'enguany de la Fira de l’Avellana de Riudoms. Tot per crear més cites promocionals al ritme de la temporada dels productes tradicionals del camp i de l’horta de Riudoms.

 

Aquest dijous, 23 de maig, el director de la Fira de l’Avellana, Francesc Xavier Bonet, va publicar la tradicional salutació a la pàgina web d’aquest esdeveniment i va aprofitar per anticipar algunes de les novetats que formaran la 39a edició d’aquesta cita amb el món agrícola i el comerç de Riudoms.

 

Incorporació d’un nou espai gastronòmic

La 39a edició de la Fira de l’Avellana incorporarà un nou espai gastronòmic que estarà exclusivament centrat en la promoció dels productes de Riudoms i de proximitat. Durant els tres dies de fira, la zona oferirà diverses experiències gastronòmiques entre els seus assistents.

 

Hi haurà estands de venda directa de degustacions elaborades amb productes de pagesos i artesans locals, entre les quals destacarà la coca amb recapte, l’oli DO Siurana i l’avellana negreta. Tanmateix, compartiran protagonisme amb el vi de la DO Tarragona, formatges artesans, la llonganissa, etcètera.

 

Fira de l'Avellana de Riudoms 2018 | Isma Llanes

 

 

Una recepta original per promocionar Riudoms

En aquest mateix espai també hi haurà tallers de cuina, 'showrooms' per presentar productes i una zona amb taules per al públic, així com actuacions musicals. L’esdeveniment conclourà amb un 'showcooking' que anirà a càrrec d’un xef de cuina de renom internacional.

 

Es presentarà una recepta original i exclusiva per a la Fira, especialment creada per a l’ocasió, i on la gran protagonista de la fira —l’avellana— en serà un element central. Un producte pensat per convertir-se un producte promocional de Riudoms, atès que es pot comercialitzar en restaurants, forns de pa i comerços del poble. La Fira de l’Avellana contribuirà, així, a posar en valor els productes locals i el talent del municipi del Baix Camp.

 

A més, la Fira també tornarà a confiar en el Festival Minipop com l’any passat per mantenir el perfil familiar, musical i lúdic de l’esdeveniment i que en l’edició passada va deixar molt bona impressió. El Minipop també ampliarà el nombre de dies de presència a la Fira de l’Avellana i, conseqüentment, augmentarà el nombre de tallers i d’actuacions musicals.

 

Imatge de la diada castellera de la Fira de l'Avellana. | isma llanes