Riudoms es prepara pels actes de Carnaval 2020

El municipi del Baix Camp viurà el Carnaval del 20 al 23 de febrer
La desfilada de disfresses i el concurs tindran lloc el diumenge 23 a la tarda | Facebook Ajuntament de Riudoms

El pròxim dijous 20 de febrer, Riudoms donarà el tret de sortida a les festes de Carnaval, que s'allargaran fins al diumenge 23. Quatre dies replets d'actes i activitats per a tots els gustos, perquè tant petits com grans puguin gaudir d'aquesta divertida festa.

Els actes començaran amb el tradicional berenar als centres educatius amb motiu de la festivitat de dijous gras. Durant el dia, les escoles celebraran aquesta jornada i l'Ajuntament oferirà coca amb xocolata per a tots els participants. El divendres 21 començarà el cap de setmana a la plaça de l'Església amb una xocolatada i l'espectacle infantil 'La festa dels més tumàcats', on els més petits podran gaudir de l'animació més divertida de Carnaval per fer gresca, tot esperant l'arribada de les reines de Carnaval. A dos quarts de sis de la tarda arribaran les reines del carnaval amb tot el seu seguici i proclamaran l'Ajuntament postís, que prendrà possessió del càrrec d'alcaldesses i faran els seus parlaments. Després de tanta xerinola es farà un ressopó de degustacions populars de Riudoms i música de llauna. El dia culminarà amb la festa de Carnaval Jove amb Dj. a l'Espai Jove. 

Un diumenge, intens, de rua i concurs de disfresses

El dissabte a les dotze del migdia a la biblioteca municipal Antoni Gaudí, com habitualment, hi haurà l'hora del conte amb un especial de carnaval amb un taller de barrets de Carnestoltes. On els més menuts podran dissenyar el seu barret per lluir-lo a la rua de Carnaval. El diumenge arriba el plat fort pel Carnaval d'aquest municipi del Baix Camp, a les cinc de la tarda començarà la concentració i tot seguit, l'inici de la rua i cercavila amb el grup de percussió: Riudrum's de Riudoms, on es farà un recorregut per diferents carrers del municipi. A continuació tindrà lloc la desfilada de disfresses de tots els participants i el ball a càrrec de Disco Pincky amb música de moda, coreografies de ball i l'animació més carnavalesca, al pavelló d'esports municipals.

Per reposar forces s'oferirà un berenar per a tots els assistents i també tindrà lloc l'entrega de premis del concurs de disfresses de carnaval. El ball de casats i no casats a càrrec de l'Orquestra Swing Latino al pavelló d'esports municipal posarà punt final a la festa del Carnaval 2020. Si vols saber més detalls dels actes i horaris pots veure el programa complet en aquest enllaç.

"🌊ESPECTACULAR VÍDEO: Riudecanyes obre comportes per posar a punt el pantà" "👏 Riudoms vol convertir-se en un municipi cardioprotegit"